Kategoriler
Proje Haberleri

Ege Adaları Evleri hemen teslim

Ege Adaları Evleri projesi renkli mimari yapısı ve eşsiz konumu ile sizleri bekliyor. Projenin konumu İzmir’in Urla İlçesi’nde yer almaktadır. Üstelik bu proje Sabancı İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde eşsiz yapıda 7 farklı tipte lüks villa yer almaktadır. Bu villalar 3 artı 2 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Sabancı İnşaat güvencesi ile hayata geçirilen proje kapsamında 7 farklı tipte villa konumlandırılmıştır. Söz konusu villalar 3 artı 2 konut seçeneklerine sahiptir. Satışa sunulan 3 artı 2 villaların büyüklüğü brüt 165 metrekaredir. Ayrıca bu villaların net büyüklüğü 140 metrekare olmaktadır. Villalar renkli yapısı ile dikkatleri üzerine çekmektedir. Söz konusu villalar 2 katlıdır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Üstelik her villaya özel bahçe kullanım alanı mevcuttur. Villalarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Konutların giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Ayrıca söz konusu villalarda görüntülü diafon sistemi yer almaktadır.

Ege Adaları Evleri nerede yer alıyor?

Proje, İzmir’in Urla İlçesi Güvendik Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Bu villalar deniz manzarasına sahip olmaktadır. Çeşmealtın’da yer alan proje konumuyla büyüleyen bir panaromik ada manzarasına sahiptir. Üstelik ihtiyaç duyulan tüm lokasyonlara yakın konumdadır.

Ege Adaları Evler fiyatları ne kadar?

Ege Adaları Evleri projesinde 3 artı 2 konut tiplerinden oluşan lüks villa yer almaktadır. Brüt 165 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 2 villalar 5 milyon 800 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 232 754 35 74 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version