Kategoriler
Proje Haberleri

Ege Mahal Ayvalık satışları başladı

Ege Mahal Ayvalık projesi ile müstakil premium villalar sizleri bekliyor. Projenin konumu Balıkesir’in Ayvalık İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Berda İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 4 artı 1 konut tiplerinden oluşan villalar bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 4 artı 1 konut tiplerinden oluşan villalar bulunmaktadır. Satışa sunulan 4 artı 1 villaların büyüklüğü brüt 150 metrekaredir. 4 artı 1 villaların net büyüklüğü ise 137 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur. Her villanın kendine ait bahçe alanı bulunmaktadır. Hidrofor ve su deposu gibi birçok özelliğe sahiptir. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Villalarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Söz konusu konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir.

Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Biri ebeveyn banyosu olmak üzere toplam 3 adet banyo bulunmaktadır. Banyolar, ithal el yapımı İspanyol Harmony, Villeroy&Boch ve Vitra seramik ile döşenmiş özel mimari tasarımlıdır. Ayrıca Grohe ankastre duş bataryaları, akrilik banyo tezgah ve lavabo yer almaktadır. Mutfak ve kapılar lake özelliklidir. Bunun yanı sıra seramik zemin uygulaması yapılmaktadır. Işıklandırma olarak spot aydınlatmalar kullanılmıştır. Veranda, açık balkon ve kapalı balkon yer almaktadır. Üstelik çamaşır odası ve klima gibi pek çok özellik yer almaktadır.

Ege Mahal Ayvalık konumu hakkında

Proje, Balıkesir’in Ayvalık İlçesi Altınova Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Ayvalık Altınova’nın en güzel plaj ve denizinin olduğu bölgede yer almaktadır. Deniz’e 1 dakika yürüme mesafesindedir. Projenin 3 tarafı 40 yıllık çam ağaçlarıyla çevrilidir. Muhitinde market, semt pazarı, park, sağlık ocağı ve cami bulunmaktadır.

Ege Mahal Ayvalık fiyatları ne kadardır?

Ege Mahal Ayvalık projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 150 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 villaların fiyatı 4.000.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (216) 561 02 12 veya 0 (543) 511 05 78 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version