Kategoriler
Konut Kredisi

Emekliye düşük faizle Konut Kredisi veren bankalar hangiler

Milyonlarca vatandaş ülkede konut kredisi almak için uğraşmaktadır. Bunun sonucunda ev alımı gerçekleştiren vatandaşlar nu konut kredisine ihtiyaç duymaktadır. Bunun için vatandaşlar bankaların faiz oranlarını araştırmaktadırlar. Emekliye düşük faizli konut kredisi eren bankaların hangisi olduğunu öğrenmek mümkündür. Ayrıca emekliye sıfır faiz ile konut veren bankalarında olup olmadığını öğrenmek mümkündür. Aylık düşük taksitlerle kolayca ödenecek krediler için kamu ve özel bankalar sıklıkla kampanyalar yapıyor.

Emekli Vatandaşların İhtiyaç Duyduğu Kredi

Emekli vatandaşlar refah bir hayat yaşamak, sonrasında çocuklarına ve torunlarına da rahat bir hayat bırakmak istemektedir. Bunun için de içlerinde ev sahibi olma hayali taşımaktadırlar. Emekli maaşına göre düşük taksitlerle ödeyebileceği konut kredilerini, şartlarının neler olduğunu gündemde yoğun bir şekilde araştırılmaktadır. En uygun bankayı bulmak bu konu d oldukça önemlidir.

Emekliye Konut Kredisi Şartları Nelerdir?

Emekliler, Ziraat Katılım, Vakıfbank ve Halkbank’tan şartları sağladığı takdirde kredi çekebiliyor. Aynı zamanda bu şartları detaylı bir biçimde bilmek ve incelemek gereklidir. Bu şartları sıralandıracak olursak;

-Maaşınızın %70 oranını aylık taksitlerin aşmaması

-Maaş durumuna göre başka bankadan kredinizin bulunmaması,

-Yaşınızın bankanın belirlediği sınırları aşmaması (75) gerekmektedir.

Bu şartları sağlayan kişiler emekli konut kredisi alması mümkündür. Başvuru işlemlerini bu şartlara bağlı olarak gerçekleştirmesi gerekmektedir.

Emekliye Konut Kredisi Veren Banklar

Emekliye konut kredisi sunan bazı bankalar bulunmaktadır. Sizler bu bankaları detaylı bir biçimde inceleyebilirsiniz. Halkbank hesaplı evim kredisi ile ev sahibi olmak isteyenlere yüzde 1,38 faiz oranı uygulamaktadır. Bu şekilde 120 aya kadar ödemelerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Ziraat Bankası, Konut Ürün Paketi adıyla yüzde 1,37’lik faizle 120 aya varan ödeme imkânı sunmaktadır. Mart ayında rakam yüzde 1,39’du. Bu ayki konut kredi faiz oranı 1,37 olarak güncellenmiştir. Son olarak Vakıfbank’ın konut kredisine bakılacak olursa, Sarı Panjur Konut Kredisi adıyla yüzde 1,34’lük faiz, 120 ay ödeme imkânı ile müşterilerine en uygun rakamı sunmaktadır.

Bu şekilde emekliye konut kredisi veren bankalar hakkında detaylı bilgiye sahip olmak mümkündür.

Daha fazla güncel haber için tıklayınız…

Exit mobile version