Kategoriler
Emlak Konut Haberleri

Emlak Konut GYO yeni kentsel dönüşüm projesi hayata geçirecek

Emlak Konut GYO, İstanbul, Fikirtepe’deki Siyahkalem ile birlikte bu yeni kentsel dönüşüm projesi işine başlamaktadır. Kadıköy, Fikirtepe’deki Emlak Konut GYO tarafından bu projeye başlanmıştır. Köy Zekeriyaköy projesini hayata geçiren Siyahkalem ile Fikirtepe’deki yeni projeye imza attığı bilinmektedir. Türkiye’nin önemli gayrimenkul projelerinin arsa satış karşılığını da hasılat paylaşım modeliyle hayata geçiren Emlak Konut GYO İstanbul’da kentsel dönüşüm atağına kalktığı bilinmektedir. Emlak Konut GYO, Kadıköy ilçesine bağlı Fikirtepe bölgesinde kentsel dönüşüm için bir sözleşme imzaladığını duyurmuştur.

Emlak Konut GYO yeni bir projeye başlıyor

İstanbul’un önemli kentsel dönüşüm projelerinin hayata geçirildiği Kiptaş, TOKİ ve son olarak da Emlak Konut GYO’nun dahil olduğu projelere bu projede eklenmektedir. Emlak Konut Fikirtepe kentsel tasarım projeleri kapsamında bu firma ile sözleşme imzalamıştır. Kadıköy Fikirtepe’deki bu proje için yüklenecek firmanın Emlak Konut arasında yapılan anlaşmanın ayrıntıları paylaşılmıştır. Bu proje kapsamında detaylı bilgiler verilerek harekete geçilmiştir.

Yeni kentsel dönüşüm projesi ile harekete geçti

KAP açıklamasında Türkiye Cumhuriyeti Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürlüğü ile şirketler arasında imzalanan bu proje hakkında bir açıklama gerçekleşmiştir. Dönüşüm uygulamalarına ilişkin İş birliği protokolü çerçevesinde de bakanlık adına şirketler tarafından ihale edilen bu İstanbul Fikirtepe kentsel tasarım projesinde parsel inşaat işinin sözleşmesi imzalanmıştır. Ayrıca yüklenici Siyahkalem ile 03 haziran 2021 tarihlerinde imzalanmıştır. Sözleşmenin bedeli 198 milyon 480 bin lira artı KDV olarak da ifade edilmiştir. Kentsel dönüşümü sürdürmeyi hedefleyen bu proje kapsamında imzalar atılarak hazırlık çalışmaları da başlamıştır.

İstanbul’daki sorunlarına çözüm bekleyen bu Kadıköy, Fikirtepe proje için uygundur. Ayrıca projelerinde kurum tarafından da projelendirilmiş olacağı belirtilmiştir. Bu şekilde yapılan sözleşmeye dayanarak yeni kentsel dönüşüm projesi kapsamında bu proje başlanacaktır. Aynı zamanda bunun hakkında detaylı bilgiler güncel olarak verilecektir. Sizler bu projeyi güncel bir şekilde takip edebilirsiniz. Ayrıca genel olarak bu proje hakkında detaylar gelişme oldukça güncel olarak açıklanmaktadır. Bu yüzden sizler güncel bir takipçi olursanız bu konuda net bir bilgi elde edebilirsiniz.

Daha fazla güncel haber için tıklayınız…

Exit mobile version