Kategoriler
Emlak Haberleri

Evim Yüksekdağ konumu ile dikkat çekiyor

Son dönemde metro ve metrobüse yakın noktada yer alan konut projeleri daha çok tercih edilen projeler arasında yer alıyor. Evim Yüksekdağ projesi de Atatürk Havalimanı’na 15 dakika, 3’üncü havalimanına 25 dakika, metrobüse 3 dakika mesafesiyle dikkat çekiyor.

11 bin metrekare yüzölçümüne sahip arsa parseli üzerinde inşa edilen Evim Yüksekdağ projesi 20 ve 21 katlı 3 blokta toplam 363 adet daireden meydana geliyor. Projede 2+1 ve 3+1 tipindeki iki farklı daire seçenekleri yer alıyor.

Evim Yüksekdağ Konutları projesinde satışa sunulan daire fiyatları ise 297 bin TL ile 530 bin TL arasında değişiyor. Böylece Evim Yüksekdağ, yüksek faydayı düşük maliyetle alıcılara sağlamış oluyor.

Sosyal bir proje olarak da dikkat çeken Evim Yüksekdağ projesinde çocukların bilgisayar güvenli bir ortamda sosyalleşmesi ve vakit geçirmesini amaçlıyor.

7 bin metrekaresi yeşil alana ayrılan Evim Yüksekdağ projesinde kapalı yüzme havuzu, sauna, Türk hamamı, fitness salonu, çocuk oyun alanı, güvenlik gibi ortak alanlar yer alıyor.

Tel: 444 9 540

Exit mobile version