Kategoriler
Konut Kredisi

Evini bekletmeden değiştirmek isteyenlere QNB’den büyük destek!

Hayal ettikleri yeni eve kavuşmak isteyenlere özel QNB Finansbank konut kredisi imkanı sunulacak. QNB, eski evinin satılmasını uzun süre beklemek zorunda kalmadan yeni evleri için vatandaşlara kredi sağlayacak. Evini Değiştiren Konut Kredisi kampanyasıyla uygun faiz oranları fırsatı sunulmaktadır. Ayrıca satın alınacak konutun eskpertiz değerinin yüzde 100’üne kadar kredi fırsatı sağlanmaktadır. Avantajlı konut kredisi kampanyası ile 120 ay vade seçenekleri bulunmaktadır. Ayrıca sabit faiz oranları ile öngörülebilir bir ödeme planı hazırlanmasını sağlamaktadır. Böylece herhangi bir sürpriz yaşamadan istenilen konutlara kolayca ulaşma imkanından yararlanabilirsiniz.

QNB Finansbank Konut Kredisi Hesaplama

Evini Değiştiren Konut Kredisi ile QNB Finansbank, 120 ay vade seçenekleri sunulmaktadır. Ayrıca yüzde 2,37’den başlayan faiz oranlarıyla kredi desteği sağlamaktadır. Konutun tamamına verilen kredi kapsamında, eski evinin satılmasını beklemek istemeyen insanların yeni konutları için finansman kullanması sağlanacaktır. QNB Finansbank’ın örnek ödeme tablosunda bulunan hesaplamalara göre; 100.000 TL kredi için aylık kredi taksit tutarı 2.521 TL olarak hesaplanmıştır. Böylece kira öder gibi yeni evlerine kavuşmak isteyen ve eski evlerinin de satılmasını beklemeden bütün vatandaşlar diledikleri konutlara kolayca sahip olacaktır. Yükselen konut fiyatları sebebiyle uygun finansman seçeneklerini arayanlara özel fırsatlar 2022’de de sunulmaya devam etmektedir.

Peşinatsız Konut Kredisi Avantajları Devam Ediyor!

QNB Finansbank tarafından evini değiştirmek isteyenlerle birlikte peşinat derdi olmadan konut sahibi olmak isteyenler bulunmaktadır. Onlar için de özel kredi fırsatları sunulmaktadır. Evin yüzde 100’üne kadar kredi sağlayan Peşinatsız yüzde 100 Konut Kredisi kampanyası, 180 aya varan vade seçenekleriyle uygulanmaktadır. Yine uygun faiz oranlarından da faydalanarak bütün vatandaşların kolayca konut sahibi olmaları hedeflenmektedir. Konut fiyatlarının son dönemde artmasıyla birlikte gelen avantajlı konut kredisi kampanyaları, kira öder gibi konut sahibi olmak isteyenleri, peşinat derdinden de kurtarmaktadır. Bu sayede uygun geri ödeme planları ile konut sahibi yapılmaktadır. 2022’de yeni konut satın almak isteyenler için birçok QNB Finansbank konut kredisi kampanyaları sunulmaktadır.

Diğer emlak haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version