Kategoriler
Kampanyalar Proje Haberleri

Evmay Life yüzde 0.89 faiz oranıyla daire sahibi olma fırsatı

Evmay Life Adana’nın Seyhan ilçesinde bulunmaktadır. Evmay Life İnşaat tarafından yürütülen projede daire satışları devam ediyor. Kat mülkiyetli ve kredi kullanımına uygun dairelerin özellikleri ve proje detayları haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve daire özellikleri

Evmay Life projesinde geniş ve lüks daireler satışa sunulmaktadır. Ferah ve konforlu bir hayatın kapılarını açan bu daireler 2 blok şeklinde yükselmektedir. A blokta yer alan daireler 3 cephelidir. B blokta bulunan daireler de ise hem kapalı mutfak hem açık mutfak tipleri yer almaktadır. Daireler üç oda bir salon olarak tasarlanmaktadır. Ancak konumları ve iç özelliklerine göre farklı metrekare büyüklüklerine sahiptirler. Her dairede çift banyo yer almaktadır. Bu banyolardan birisi ortak kullanım için diğeri ebeveyn kullanımı içindir. Ebeveyn banyosu yatak odası içinde yer almaktadır. Buna ek olarak yatak odasında giyinme soyunma alanı da bulunmaktadır. Bloklarda çift asansör bulunmaktadır. Ayrıca geniş sedye asansörü de yer almaktadır. Araç parkı için açık otopark mevcuttur.

Evmay Life projesinde hem çocuklar hem yetişkinler için özel alanlar bulunmaktadır. Çocuklar için oyun alanı ve oyun parkı mevcuttur. Yetişkinler içinse basketbol salonu, fitness salonu yer almaktadır. Site içerisinde özel peyzajlı yeşil alan mevcuttur. Bu alanda dinlenmek için kamelyalar yer almaktadır. Site içinde 7/24 güvenlik sistemi bulunmaktadır.

Evmay Life konum avantajları ve satış fiyatları

Proje Adana şehir merkezine sadece 6 dakika mesafede yer almaktadır. Hem özel araç ile hem toplu taşıma ile ulaşım son derece kolaydır. Proje evleri metro durağına sadece 1 dakika mesafededir. İşe ya da okula gitmek için metro kullanılmaktadır.

Evmay Life evleri kat mülkiyetli olarak satılmaktadır. Satışlarda uygun araçlar takas imkanı bulunmaktadır. Bunun dışında evler kredi kullanımına uygundur. Şu anda satışlarda 0,89 kredi oranı avantajı bulunmaktadır. Projede yer alan 3+1 daireler brüt 160, net 130 metrekare kullanım alanın sahiptir. Bu dairelerin fiyatları şu anda 2.000.000 TL’den başlamaktadır. Fiyatlar dairelerin konumu ve tarihe göre değişebilir. Güncel fiyatlar ve ödeme seçenekleri için iletişime geçmek gerekir. Proje için irtibat numarası 0 (535) 774 67 31 ‘dir.

Diğer kampanya haberleri için tıklayınız

Exit mobile version