Kategoriler
Emlak Haberleri Konut Kredisi

Faizsiz konut kredisi finansmanı müjdesi!

Konut satışlarında yüksek fiyatlar ve bankaların yüksek faiz oranları sebebiyle ciddi bir azalma yaşanmaktadır. Konut kredisi kullanarak hayallerindeki eve kavuşmak isteyenlere kamu katılım bankaları ise yeni faizsiz finansman seçeneklerini duyurmaya başlamıştır. Faizsiz bankacılık alanında faaliyet gösteren kamu bankaları sayesinde vatandaşların uygun finansman seçeneklerinden faydalanması sağlanmaktadır. Uygun kar payı oranları ve avantajlarıyla Vakıf Katılım ve Ziraat Katılım’dan özellikle dar gelirli vatandaşları konut sahibi yapacak kampanyalar duyurulmuştur. En uygun konut finansmanları haberin devamında ayrıntılarıyla verilmiştir.

120 ay vade seçenekleri ve yüzde 1,45 faiz oranları ile Konut Finansmanı Kampanya Paketi kapsamında 0 ile 500.000 TL arasındadır. Ayrıca kredi talepleri için en uygun oranlar sunulmaktadır. Düşük kar oranları sayesinde yüksek faiz yerine avantajlı kar payını ödeyerek, kendi konutu için kira öder gibi taksit ödemek isteyenler Ziraat Katılım fırsatlarından faydalanabiliyorlar.

Vakıf Katılım Konut Finansmanı

Vakıf Katılım, konut sahibi olmak isteyenlere faizsiz finansman seçenekleri sunmayı başarmıştır. 120 ay vade seçenekleri ile kredi desteği sağlamaktadır. Satın almak istedikleri konutun ekspertiz değerinin yüzde 80’ine kadar finansman verilmektedir. Sıfır veya ikinci el konut satın alımlarında geçerli olacak finansman kapsamında düşük kar oranları mevcuttur. Böylece uygun geri ödeme seçenekleri de sunulmaktadır.

Vakıf Katılım’ın faizsiz konut finansmanından yüzde 1,54’ten başlayan faiz oranları ile 120 ay vade fırsatı sunulmaktadır. Bu fırsattan yararlanarak rahat bir ödeme dönemi geçirebilirsiniz. 100.000 TL için 1.832 TL aylık taksit oranları sunulmaktadır. Böylece vatandaşların kira öder gibi konut sahibi olması sağlanmaktadır. Faizsiz ve uygun geri ödeme seçenekleri konut finansmanları vatandaşları konut sahibi yapmayı hedeflemektedir.

Diğer emlak haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version