Kategoriler
Proje Haberleri

Flamingo Alkent lansman fiyatlarıyla satışta

Flamingo Alkent konut projesi ayrıcalıklı özellikleri ve konforlu yapısı ile sahiplerini bekliyor. İstanbul’un Büyükçekmece İlçesinde yükselen proje Gül İnşaat firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda bu konutlar dükkan ve dairelerden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, Büyükçekmece İlçesi Alkent 2000 Mahallesi üzerindeki alan içerisinde inşa edilmektedir. Projede üç tip daire seçeneği sunulmaktadır. Bu dairelerin hepsi lüks özelliklerle donatılmıştır. Aynı zamanda İstanbul konut projesinde kaliteli işçiliğe sahip dükkanları ile dikkat çekmektedir. Proje kapsamında daireler pek çok olanağa sahip olarak inşa edilmektedir. Ayrıca daireler göl ve deniz manzarası ile de dikkat çekmektedir.

Site içerisinde sosyal aktivite alanları, alışveriş mağazaları, seyir terasları, spor ve etkinlik alanları gibi olanaklar yer almaktadır. Bunun dışında güvenlik, tenis-basketbol sahaları, ofis ve ticari alanlar gibi donanımlar da sitede yer almaktadır. Proje, 494 daire ve 22 dükkandan meydana gelmektedir. Daireler 1+1, 2+1 ve 3+1 tip olarak tasarlanmıştır. Ayrıca bu dairelerin büyüklükleri brüt 82 metrekare ile 170 metrekare arasında değişmektedir.

Flamingo Alkent fiyatları ne kadar?

İstanbul konut projesinde satışları devam eden;

82 metrekare brüt alana sahip 1+1 tip daireler 1 milyon 697 bin TL,

140-145 metrekare alanlara sahip 2+1 tip daireler 2 milyon 900 bin TL,

161-170 metrekare alanlara sahip 3+1 tip daireler 3 milyon 524 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Flamingo Alkent nerede yer alıyor?

Konut projesi İstanbul İli, Büyükçekmece İlçesi, Alkent 2000 Mahallesi’nde yer almaktadır. Ayrıca proje günlük yaşamda ihtiyaç duyulan pek çok noktaya yakın mesafededir. Ulaşımı da kolay ve rahattır. Büyükçekmece konut projesinin 2024 yılı 3.çeyrekte tamamlanarak daire sahiplerine teslim edilmesi planlanmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0549 841 45 29 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version