Kategoriler
Proje Haberleri

Flora Antik satışları başladı

Flora Antik projesi bölgenin en prestijli konumunda site içerisinde yükselmektedir. Projenin konumu Tekirdağ’ın Marmara Ereğlisi İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Yalçınkaya Yapı İnşaat A.Ş. tarafından hayata geçirilmektedir. Sitede 5 blok ve toplam 41 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler arakat ve bahçe katı olmak üzere 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Konut projesi kapsamında site içerisinde 5 blok ve toplam 41 adet daire yükselmektedir. Bu daireler 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Üstelik dairelerin arakat ve bahçe katı seçenekleri mevcuttur. Satışa sunulan 3 artı 1 bahçe katı dairelerin büyüklüğü brüt 136 metrekaredir. 3 artı 1 arakat dairelerin büyüklüğü ise brüt 142 metrekare olmaktadır. Proje, son deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Bina girişlerinde şifre sistemi ile kontrollü giriş yapılmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur. Sitenin yüzde 70’i sosyal donatı alanları ve yeşil alanlardan oluşmaktadır. Sosyal alanlar içerisinde; açık yetişkin ve çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanları ve fitness center bulunmaktadır. Bununla birlikte modern mimariye uygun peyzaj alanı, şelale ve süs havuzları yer almaktadır.

Hidrofor, kablo TV, su deposu ve merkezi uydu sistemi gibi birçok özelliğe sahiptir. Her daire için 1 adet kiler alanı mevcuttur. Ayrıca binada temizlik personeli bulunmaktadır. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Konutlarda görüntülü intercom sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde üçlü ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Mutfak dolapları çift gözlü, çelik evyeli ve özel tasarımlıdır. Yatak odalarında giyinme odası ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde özel tasarımlı banyo dolapları, Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır. Her dairede asma tavan spot aydınlatma ve gizli ışık kullanılmıştır. Dairelerde kış bahçeleri ve geniş teraslar yer almaktadır.

Flora Antik konumu hakkında

Proje, Tekirdağ’ın Marmara Ereğlisi İlçesi Bahçelievler Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Söz konusu proje şehir merkezine yakın konumdadır. Üstelik bu konutlar deniz ve doğa manzarasına sahiptir. Çevresinde market, park, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Dolmuş ve minibüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Flora Antik fiyatları ne kadardır?

Flora Antik projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 136 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 bahçe katı dairelerin fiyatı 1.650.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 142 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 arakat dairelerin fiyatı 1.550.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (216) 449 09 99 veya 0 (533) 441 69 70 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version