Kategoriler
Kampanyalar Proje Haberleri

Flora Vita Bursa yüzde 0.99 vade farkı ile satışta

Flora Vita Bursa projesi lüks yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Bursa’nın Yıldırım İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Flora İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. 8.000 metrekarelik arsa üzerine inşa edilen projede 4 adet blok bulunmaktadır. Toplamda 176 adet daire ve 17 adet ticari ünite yer almaktadır. Daireler 3 artı 1 normal daireler ile 3 artı 1 ve 4 artı 1 dubleks konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

8.000 metrekarelik arsa üzerine inşa edilen projede 4 adet blok bulunmaktadır. Toplamda 176 adet daire ve 17 adet ticari ünite yer almaktadır. Daireler 3 artı 1 normal daireler ile 3 artı 1 ve 4 artı 1 dubleks konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 normal dairelerin büyüklüğü brüt 132 metrekare ile 153 metrekare arasında değişmektedir. 3 artı 1 dubleks dairelerin büyüklüğü brüt 163 metrekare ile 177 metrekare arasında değişmektedir. Ayrıca 4 artı 1 dubleks dairelerin büyüklüğü brüt 195 metrekare ile 229 metrekare arasında değişmektedir. Projenin yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmıştır. Ayrıca deprem yönetmeliğine ve yalıtım yönetmeliğine uygun yapıdadır.

Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Her daire için kapalı otopark alanı mevcuttur. Projenin uüzde 70’i yeşil alanlara ayrılmıştır. Ayrıca yürüyüş parkuru, yetişkin ve çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, fitness merkezi ve basketbol sahası bulunmaktadır. Bunun yanı sıra su deposu, hidrofor, jeneratör ve asansör gibi birçok özelliğe sahiptir. Konutlarda çamaşır odası, görüntülü diafon sistemi, tek noktadan elektrik kontrolü, elektrikli ocak ve davlumbaz bulunmaktadır. Yatak odalarında giyinme odası ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır.

Flora Vita Bursa konumu hakkında

Proje, Bursa’nın Yıldırım İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca şehir merkezine, Ulucami’ye 15 dakika uzaklıktadır. Tophane, Saat Kulesi, Yeşil Türbe, Teleferik ve Emirsultan gibi turizm merkezlerine de rahat ulaşım yapılmaktadır.

Flora Vita Bursa fiyatları ne kadardır?

Flora Vita Bursa projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Projede, 3 artı 1 normal daireler ile 3 artı 1 ve 4 artı 1 dubleks konut tiplerinden oluşmaktadır. Fiyatlar 960.000 TL ile 1.250.000 TL arasında değişmektedir. Ayrıca yüzde 0,99 vade farkı ile konut sahibi olma imkanı sunulmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 224 211 06 06 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version