Kategoriler
Proje Haberleri

Forum Göztepe 2023’te satışta

İzmir İli, Göztepe İlçesi, Esentepe Mahallesinde konut projesi hayata geçirilecektedir. Söz konusu proje Turkmall firması tarafından hayata geçirilecektir. Proje henüz ön talep aşamasında olup projenin detayları önümüzdeki günlerde belli olacaktır. Forum Göztepe 2023 yılında satışa sunulacaktır. Projede yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Bütün bu soruların yanıtı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje özellikler neler?

İzmir konut projesi Göztepe’de yer alan 200 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilecektir. Konut projesi için ön talepler toplanmaya başlanmıştır. Proje modern mimariye sahip olması ve sağlam zemin üzerine oturtulacak olmasıyla dikkat çekmektedir. Ayrıca proje İzmir’i en büyük kentsel dönüşüm projesi olacaktır.

Forum Göztepe konut projesinin toplam 14 blok ve 1450 konuttan meydana gelmesi planlanmaktadır. Ayrıca projede 2+1 ve 3+1 dairelere yer verilecektir. Bunların yanı sıra proje kapsamında ticari birimler, ofis alanları, sosyal mekanlar gibi olanaklar da sunulacaktır.

Forum Göztepe daire fiyatları ne kadar?

Göztepe’de yükselecek olan projenin ödeme koşulları ve fiyatları henüz belli değildir. 1 milyar TL yatırımla hayata geçirilecek projenin 2023 yılında satışa sunulması planlanmaktadır.

Proje nerede yer alıyor?

İzmir konut projesi, İzmir İli, Göztepe İlçesi, Esentepe Mahallesi’nde yer almaktadır. Konut projesi aynı zamanda çevre yolu, metro ve sahile de yakın mesafededir.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0232 246 46 42 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız… 

Exit mobile version