Kategoriler
Proje Haberleri

Gökdemir Belkahve Evleri satışa sunuldu

Gökdemir Belkahve Evleri konut projesi ayrıcalıklı özellikleri ve konforlu yapısı ile sahiplerini bekliyor. İzmir’in Kemalpaşa İlçesinde yükselen proje Mehmet Gökdemir İnşaat firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda bu konutlar iki tip dairelerden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, Kemalpaşa İlçesi Mehmet Akif Ersoy Mahallesi üzerindeki alan içerisinde inşa edilmektedir. Projede iki tip daire seçeneği sunulmaktadır. Bu dairelerin hepsi lüks özelliklerle donatılmıştır. Aynı zamanda İstanbul konut projesinde kaliteli işçiliğe sahip daireleri ile dikkat çekmektedir. Daire içlerinde pek çok olanaklara yer verilmiştir.

Proje, 2 bloktan meydana gelmektedir. Proje kapsamında dairelerin inşaatı devam etmekte olup ayrıca satışa da sunulmuştur. Daireler 2+1 ve 3+1 tip olarak tasarlanmıştır. Büyüklükleri ise brüt 113 metrekare ile 141 metrekare arasında değişmektedir.

Gökdemir Belkahve Evleri fiyatları ne kadar?

İzmir Kemalpaşa konut projesinde kapsamında satışları devam eden dairelerin fiyatları henüz belirtilmemiştir.

Aynı zamanda daire satışlarında lansman fiyatları devam etmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden;

141 metrekare brüt alana sahip 3+1 tip daireler 1 milyon 300 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Gökdemir Belkahve Evleri nerede yer alıyor?

Konut projesi, Kemalpaşa’nın Mehmet Akif Ersoy Mahallesinde konumlandırılmıştır. Ayrıca proje günlük yaşamda ihtiyaç duyulan pek çok noktaya da yakın mesafededir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0507 636 59 04 ve 0554 480 48 61 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version