Kategoriler
Proje Haberleri

Gölbaşı Koru Beynam satışları devam ediyor

Gölbaşı Koru Beynam projesi doğa ile iç içe, tertemiz havası ile konforlu bir yaşam alanı sunmaktadır. Projenin konumu Ankara’nın Bala İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Bordo Yapı A.Ş. tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 82 adet villa yer almaktadır. Bu villalar 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Bordo Yapı A.Ş. güvencesi ile hayata geçirilen projede 82 adet villa mevcuttur. Söz konusu villalar 2 artı 1 ve 3 artı 1 villa seçeneklerine sahiptir. Satışa sunulan 2 artı 1 villaların büyüklüğü brüt 110 metrekaredir. Ayrıca bu villaların net büyüklüğü 100 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Ayrıca kartlı araç ve yaya giriş çıkışı gibi konforlu ve güvenli bir yaşam sağlanmaktadır. Proje kapsamında 1600 hektar alana sahip Beynam Ormanı dikkat çekmektedir. Modern mesire alanı haline getirilen çam ormanında kır gazinosu, çocuk oyun alanları, spor ve kamp alanları bulunmaktadır.

Bununla birlikte yürüyüş yolları, bisiklet parkuru, koşu ve fitness alanları, basketbol, tenis ve futbol sahaları yer almaktadır. Ayrıca çocuklar için uçurtma çayırı ve oyun alanı mevcuttur. Villalarda yer alan bahçe alanları ile özel hobi bahçesi oluşturulabilirsiniz. Villalarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak şömine kullanılmaktadır. Giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfaklar Amerikan mutfak modeline sahiptir.

Gölbaşı Koru Beynam konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Ankara’nın Bala İlçesi Beynam Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar şehrin kargaşasından ve stresten uzakta doğa ile iç içe bir yaşam fırsatı sunmaktadır.

Gölbaşı Koru Beynam projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Brüt 110 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 villaların fiyatı 1.750.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (312) 503 05 83 veya 0 (544) 887 52 77 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version