Kategoriler
Proje Haberleri

Görükle Lal satışları başladı

Görükle Lal projesi lüks yapıdaki daireleri ve çeşitli özellikleri ile sizler için satışa sunulmuştur. Projenin konumu Bursa’nın Nilüfer İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Yedsa İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde full eşyalı 2 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Yedsa İnşaat güvencesi ile yükselen sitede full eşyalı 2 artı 1 konut seçeneklerine sahip daireler bulunmaktadır. Bu dairelerin 2 farklı tipte seçenekleri mevcuttur. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 70 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü 45 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde; spor ve fitness center, TV ve aktivite salonu yer almaktadır. Bununla birlikte binada resepsiyon ve lobi bulunmaktadır. Tam otomatik 10 kişilik asansör, kablo TV ve merkezi uydu sistemi gibi birçok özelliğe sahiptir. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir.

Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfaklar Amerikan mutfak modeline sahiptir. İçerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Bununla birlikte lüks sınıf Soft Touch mutfak dolabı ve Çimstone tezgah mevcuttur. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra birinci sınıf laminat zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır. Dairelerde televizyon, çamaşır makinesi, çamaşır makinesi dolabı, kombi ve kombi dolabı, çift kişilik yatak, çift kapılı gardırop, çalışma masası, oturma grupları, masa ve TV ünitesi mevcuttur. Işıklandırma olarak spot aydınlatmalar kullanılmıştır. Antre girişinde vestiyer yer almaktadır.

Görükle Lal konumu ve fiyatları hakkında

Konut projesi, Bursa’nın Nilüfer İlçesi Dumlupınar Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik Görükle minibüs duraklarına bitişik konumda yer almaktadır. Muhitinde eğlence merkezi, üniversite ve hastane mevcuttur.

Görükle Lal projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 70 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 1.050.000 TL ile 1.250.000 TL arasında değişmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (224) 413 50 99, 0 (224) 413 50 98 veya 0 (507) 070 32 33 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version