Kategoriler
Proje Haberleri

Green Life Sakarya denize yürüme mesafesinde

Green Life Sakarya deniz yürüme mesafesinde olan bir projedir. H. Özkan İnşaat tarafından inşa ve satışları gerçekleşmektedir. Proje havuzlu site içinde lüks dairelerden oluşmaktadır. Yaz-kış kullanıma uygun dairelerin özellikleri ve proje detayları haberin devamında yer almaktadır.

Proje özellikleri ve daireler

Green Life Sakarya lüks ve modern dairelerden oluşmaktadır. Projede yer alan dairelerin tümü iki oda bir salon şeklinde tasarlanmıştır. Ancak büyüklükleri birbirinden değişiktir. Dairelerde salon ve odalara ek olarak mutfak, balkon ve banyo bulunmaktadır. Banyo her dairede bir adet ortak kullanım için bir adet de ebeveynler için olarak yer almaktadır. Ebeveyn banyosu yatak odası içinde bulunmaktadır. Her dairenin kendine özel balkonu bulunmaktadır. Bu balkonlarda yaz kış oturup manzara seyredebilirsiniz. Isıtma sistemi olarak yerden ısıtma mevcuttur. Doğalgaz tesisatı dairelerde kurulu şekildedir. Binalarda ısı ve ses yalıtımı mevcuttur. Bu özelliğinden dolayı enerji tasarrufu sağlar ve ses geçirmez.

Green Life Sakarya denize yürüme mesafesindedir. İstediğiniz an aileniz ve sevdikleriniz ile deniz kıyısına gidip gezebilirsiniz. Site içerisinde yeşil alanlar bulunmaktadır. Bu yeşil alanların arasında bulunan özel yürüme yollarından dairelere giriş yapılmaktadır. Proje konum olarak hastane, cami, market, alışveriş merkezi, park, okul gibi önemli yerlere çok yakındır. Pek çok yere yürüyerek gidilecek kadar merkezi konumdadır.

Green Life Sakarya daire fiyatları

Projede dairelerin satışları devam etmektedir. Hepsi 2 oda 1 salon olsa da dairelerin büyüklükleri ve konumlarına göre fiyatlarında değişiklik olmaktadır. 2+1 brüt 75 metrekare, net 67 metrekare kullanım alanına sahip daireler şu anda 945 bin TL’den satılmaktadır. Aynı büyüklükte yalnız havuzlu site içinde yer alan daireler 950 bin Türk Lirasından satışa sunulmaktadır. Net 70 metrekare, brüt 65 metrekare kullanım alanına sahip havuzlu sitede 2+1 daireler 870 bin TL’den satılmaktadır.

Green Life Sakarya daireleri banka kredisi kullanarak satın almaya uygundur. Projede bulunan dairelerin fiyatları zamanla değişmektedir. Ayrıca güncel fiyatı öğrenmek için firma ile iletişime geçebilirsiniz. İletişim için 0 (264) 718 18 78 ve 0 (534) 576 54 28 numaralarını arayabilirsiniz. Bu numaralardan ek olarak bilgi alabilir, güncel fiyatları öğrenebilirsiniz. 

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız

Exit mobile version