Kategoriler
Proje Haberleri

Güçkat Evim Park satışları başladı

Güçkat Evim Park projesi modern mimari yapısı ve lüks yaşam alanlarıyla dikkat çekkmektedir. Projenin konumu Kocaeli’nin Kartepe İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Güçkat İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. 2.662 metrekarelik arsa alanı üzerinde 28 adet daire ve 17 adet iş yeri bulunmaktadır. Bu daireler 2 artı 1, 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

2 bin 662 metrekare büyüklüğündeki arsa parseli üzerinde 28 adet konut ve 17 adet iş yeri mevcuttur. Bu daireler 2 artı 1, 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 155 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık ve kısmi kapalı otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde; açık yetişkin ve çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanları ve dinlenme alanları bulunmaktadır. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Merkezi uydu sistemi ve fiber internet altyapısı gibi birçok özelliğe sahiptir. Banyoların içerisinde duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra parke zemin uygulamaları yapılmaktadır. Işıklandırma olarak spot aydınlatmalar kullanılmıştır. Her daireye özel kiler alanı yer almaktadır.

Güçkat Evim Park konumu hakkında

Proje, Kocaeli’nin Kartepe İlçesi Fatih Sultan Mehmet Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar şehir merkezine yakın olup doğa ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitinde alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Ormanya, Sapanca, Maşukiye gibi doğa ve kültür turizm bölgelerine yakın konumdadır. İzmit Merkeze 7 kilometre, Cengiz Topel Hava Üssü’ne 5 kilometre uzaklıkta yer almaktadır.

Güçkat Evim Park fiyatları ne kadardır?

Güçkat Evim Park projesinde 2 artı 1, 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Brüt 155 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 2.015.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (537) 271 79 41 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version