Kategoriler
Proje Haberleri

Gümüş Vivora Bornova lansman fiyatlarıyla satışta

Gümüş Vivora Bornova projesi modern mimari yapısı ve lüks yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu İzmir’in Bornova İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Gümüş İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. 8 katlı rezidans binada 131 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 1 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

8 katlı rezidans binada 131 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 1 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 1 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 46 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü ise 32 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için her daireye özel numaralı kapalı otopark alanı mevcuttur. Ayrıca açık yüzme havuzu, spor salonu, çalışma alanı/kütüphane ve oyun salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra asansör, jeneratör, kablo TV ve uydu gibi birçok özelliğe sahiptir.

Bina girişinde kartlı giriş sistemi bulunmaktadır. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik akıllı ev sistemi bulunan konutlarda  görüntülü diafon, intercom sistemi ve yüz tanıma & parmak izi okuyucu bulunmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı mevcuttur. Mutfaklar Amerikan mutfak modeline sahiptir. İçerisinde üçlü ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Tüm dairelerde açılır/kapanır cam balkon mevcuttur. Ayrıca tüm dairelerde klima bulunmaktadır. Bunun yanı sıra zemine laminant parke uygulanmaktadır. Engelliye uygun araç park yeri, asansör ve yüzme havuzu bulunmaktadır.

Gümüş Vivora Bornova konumu hakkında

Proje, İzmir’in Bornova İlçesi Kazımdirik Mahallesi’nde bulunmaktadır. Yaşar Üniversitesi giriş kapısının tam karşısında yer almaktadır. Proje ulaşım ağının kesişim noktasındadır. Metro istasyonları, Forum Bornova Avm, Ege Üniversitesi Hastanesi ve özel hastaneler yürüme mesafesindedir. Bunun yanı sıra market, spor salonu ve eczaneler yakın konumda yer almaktadır.

Gümüş Vivora Bornova fiyatları ne kadardır?

Gümüş Vivora Bornova projesinde lansmana özel satış avantajları mevcuttur. Brüt 46 metrekare büyüklüğe sahip 1 artı 1 dairelerin fiyatı 720.000 TL ile 756.000 TL arasında değişmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (232) 252 46 11 veya 0 (533) 074 40 99 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version