Kategoriler
Proje Haberleri

Gümüş Vivora Bornova satışları devam ediyor

Gümüş Vivora Bornova projesi modern yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu İzmir’in Bornova İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Gümüş İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 8 katlı rezidans binada 131 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 1 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 8 katlı rezidans binada 131 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 1 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 1 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 46 metrekaredir. 1 artı 1 dairelerin net büyüklüğü ise 33 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Profesyonel rezidans hizmetleri, resepsiyon, House-keeping ve vale hizmetleri sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için her daireye özel numaralı kapalı otopark alanı mevcuttur. Ayrıca açık misafir otoparkı bulunmaktadır. Sosyal alanlar içerisinde; açık yüzme havuzu, spor salonu, çalışma alanı, kütüphane ve oyun salonu bulunmaktadır. Bununla birlikte seçkin restoran ve kafelerin oluşturacağı sosyal ortam yer almaktadır.

Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Akıllı ev sistemi ile telefondan daire yönetimi sağlanmaktadır. Konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfaklar Amerikan mutfak modeline sahiptir. İçerisinde üçlü ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Tüm dairelerde açılır kapanır cam balkon yer almaktadır. Üstelik bütün konutlarda klima mevcuttur.

Gümüş Vivora nerede yer alıyor?

Proje, İzmir’in Bornova İlçesi Kazımdirik Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Yaşar Üniversitesi giriş kapısının tam karşısında konumlandırılmıştır. Söz konusu ulaşım ağının kesişim noktasında yer almaktadır. Metro istasyonları, Forum Bornova AVM, Ege Üniversitesi Hastanesi ve özel hastaneler yürüme mesafesindedir. Ayrıca dolmuş, minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Gümüş Vivora Bornova fiyatları ne kadardır?

Gümüş Vivora Bornova projesinde lansmana özel satış avantajları mevcuttur. Brüt 46 metrekare büyüklüğe sahip 1 artı 1 dairelerin fiyatı 1.845.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (232) 252 46 11 veya 0 (533) 074 40 99 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version