Kategoriler
Proje Haberleri

Gürsel Residence 0.99 kredi oranı ile satışta

Gürsel Residence projesi lüks ve ayrıcalıklı bir yaşam fırsatı sunmaktadır. Projenin konumu İstanbul’un Kağıthane İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Hisar Polat İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Ada bazlı proje 15 katlı olup 152 adet daire mevcuttur. Bu daireler 1 artı 1 ve 2 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Hisar Polat İnşaat güvencesi ile yükselen proje ada bazlı olup 15 kat yüksekliktedir. Site içerisinde 152 adet daire yer almaktadır. Söz konusu daireler 1 artı 1 ve 2 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 85 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü 65 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için 4 katlı kapalı otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde sauna, buhar odası, hamam, fitness salonu, geniş peyzaj alanı ve çocuk oyun parkı bulunmaktadır.

Asansör, hidrofor, jeneratör, kablo TV, su deposu, uydu ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar pay ölçerli merkezi ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Banyo içerisinde duşakabin, klima ve vestiyer gibi birçok özelliğe sahiptir.

Gürsel Residence nerede yer alıyor?

Proje, İstanbul’un Kağıthane İlçesi Gürsel Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Projeye 500 metre mesafede Beşiktaş – Mahmutbey Metro Hattı Kağıthane İstasyonu ile Gayrettepe – Yeni Havalimanı Metro Hattı yer almaktadır. 10 dakika uzaklıkta ise Florence Nightingale Hastanesi ve Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi yer almaktadır. Bununla birlikte pek çok üniversite, alışveriş merkezleri, marketler ve boğaz köprüleri mevcuttur.

Gürsel Residence fiyatları ne kadardır?

Gürsel Residence projesinde 0.99 kredi oranı ile satışlar yapılmaktadır. Brüt 85 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 2.350.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (538) 616 90 53 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version