Kategoriler
Proje Haberleri

Has Evler Çiğli satışları başladı

Has Evler Çiğli projesi kaliteli yapısı ve lüks yaşam alanları ile sizleri bekliyor. Projenin konumu İzmir’in Çiğli İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Günkon İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. 11.587 metrekare kapalı alana sahip sitede 5 blok ve toplam 63 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

11.587 metrekare kapalı alana sahip sitede 5 blok ve toplam 63 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 158.2 metrekaredir. 2 artı 1 dairelerin net büyüklüğü ise 101.8 metrekaredir. 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 182.5 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 117.3 metrekare olmaktadır. Projenin yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmıştır. Söz konusu proje deprem yönetmeliğine ve yalıtım yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur.

Sosyal alanlar içerisinde; çocuk oyun alanları, spor merkezi, basketbol sahası ile market bölümü yer almaktadır. Asansör, hidrofor ve su deposu gibi birçok özelliğe sahiptir. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Projenin ön cephesi tamamiyle İzmir körfezini görmektedir. Bununla birlikte dairelerin bütün odaları doğal gün ışığı almaktadır.

Has Evler Çiğli nerede yer alıyor?

Proje, İzmir’in Çiğli İlçesi Esentepe Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Şehrin kuzey aksında, Anadolu Caddesi’ne, İZBAN Egekent durağına ve tramvay hattına yürüme mesafesindedir. Muhitinde okullar, kolejler ve semt pazarı bulunmaktadır. Katip Çelebi Üniversitesi’ne 3.5 kilometre, Çiğli Eğitim Araştırma Hastanesine 1.5 kilometre uzaklıktadır. Söz konusu proje konumu ile kentin her noktasına ulaşım kolaylığı sağlamaktadır.

Has Evler Çiğli fiyatları ne kadardır?

Has Evler Çiğli projesinde daireler banka kredisine uygun durumdadır. Sitede 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Bu dairelerin fiyatları 1.800.000TL ile 2.340.000 TL arasında değişmektedir.

Proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 232 459 10 30 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version