Kategoriler
Proje Haberleri

Hava Kent Arnavutköy Taşoluk 2 Eylül’de teslim edilecek

Hava Kent Arnavutköy Taşoluk 2 konut projesi modern mimarisi ve kaliteli malzemelerle tasarlanan daireleri ile sahiplerini bekliyor. İstanbul’un Arnavutköy İlçesinde yükselen S.S CVS Hava Kent Yapı Kooperatifi güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda bu konutlar iki konut tipine sahiptir. Proje ayrıca yapım aşamasında olup, daireler özel fiyatlarla satıştadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Proje özellikleri neler?

Proje, Arnavutköy İlçesi Mehmet Akif Ersoy Mahallesi üzerindeki 9 dönümlük arsa alanı içerisinde inşa edilmektedir. Geniş yerleşim alanının %60’lık bölümü de özel peyzaj alanına ayrılmıştır. Aynı zamanda söz konusu konut projesi lüks daireleri ile kaliteli bir yaşamı garantilemesi ile dikkat çekmektedir. Proje kapsamındaki dairelerin teslimlerine Eylül ayında başlanması planlanmaktadır. Ayrıca projede 140 daire yer almaktadır.

Site içerisinde açık yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, basketbol sahası ve yürüyüş parkuru gibi sosyal olanaklar mevcuttur. İstanbul Pendik konut projesinde iki tip daire seçeneğine yer verilmiştir. 2+1 ve 3+1 tip dairelerden oluşmaktadır. Aynı zamanda proje kapsamındaki dairelerin büyüklükleri brüt 90 metrekare ile 120 metrekare arasında değişmektedir.

Hava Kent Arnavutköy Taşoluk 2 fiyatları nedir?

Bu konutlarda fiyatları dairenin tipine, bulunduğu kat ve cepheye göre değişiklik gösterebilmektedir.

Proje kapsamında satışları devam eden daireler lansmana özel avantajlarla satışa sunulmaktadır.

90 metrekare 2+1daireler 1 milyon 100 bin TL,

125 metrekare 3+1 daireler 1 milyon 500 bin TL,

175 brüt alana sahip 3+1 tip daireler ise 2 milyon TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Hava Kent Arnavutköy Taşoluk 2 nerede yer alıyor?

Konut projesi, İstanbul Havalimanı’na 5.5 kilometrelik mesafede inşa edilecektir. Arnavutköy’de konumlanan proje ayrıca metro istasyonuna da yürüme mesafesindedir. Ayrıca projenin Eylül 2022 tarihinde teslim edilmesi planlanmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0216 801 48 02 ve 0532 660 28 80 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version