Kategoriler
Proje Haberleri

Hava Kent Konut Yapı’dan Yeni Proje

Hava Kent Konut Yapı Kooperatifi, yeni bir projeye adım atıyor. CVS Hava Kent Kooperatifi tarafından başlatılan ilk projeleri teslimlerine hazırlanırken yeni projesi için de atım attı. İnşaat çalışmalarına başlanan proje İstanbul Havalimanına çok yakın bir bölgede yer almaktadır. Dünya haberlerinde yer alan bilgilere göre yeni nesil yapı kullanılıyor projede. Ve ayrıca CVS Hava Kent Konut Yapı, 520 üyesiyle birlikte faaliyetine devam ediyor. Ayrıca bu süreçte yeni projeler için de sürekli çalışmalar yapıyor. Üyelerin çok büyük kısmı pilotlardan ve havaalanı çalışanlarından meydana gelmektedir. Projede 1000 TL aylık taksit ödeyerek konut sahibi olma fırsatı sunulmaktadır. 

Hava Kent Konut Yapı Farklı İllerde Yer Alacak

CVS Hava Kent tarafından yapılan açıklamalara göre ülkenin farklı bölgelerinde projeler hayata geçirilecektir. Ayrıca ilk hedef olarak 6 şehir projesi için adım atılması planlanmaktadır. Bu 6 kent, Ankara, İzmir, Antalya, Mersin, Eskişehir ve Bodrum gibi yerler. Kooperatif konusunda her zaman bir şekilde yer alan firma, bu projesi ile de adından sıkça söz ettireceğe benziyor. Bu 6 kentte meydana gelecek konut projesi ile ülke genelinde farklı bir sistem ortaya çıkacak ve Hava Kent Konut Yapı projeleri gündemde sıkça karışımıza çıkacak.

İlk Projeyle Yaşam Başlayacak

Projelerini 4 ayrı noktada sürdürmeye devam etmektedir. Hava Kent Konut Yapı’nın devam eden projesi Hava Kent Taşoluk yeni havaalanı metrosuna çok kısa mesafede konumlanmıştır. Konut projesi 4 konut bloğunda ve toplam 144 konuttan meydana gelmektedir. Ayrıca yeni yapılacak olan metrolara da oldukça yakın konumda yer almaktadır.

Hava Kent Konut Yapı’nın Hava Kent Haraççı projesi, İstanbul havalimanına 7,5 kilometre uzaklıkta yer almaktadır. 150 dairelik bir proje planlaması yapılmış ve tahminen 2022 senesinde teslim edilmesi planlanmaktadır. Ayrıca 36 milyon TL civarlarında bir yatırım yapıldığı da bilinmektedir.

Hava Kent Konut Yapı Tanıtımı Yapıldı

Hava Kent Taşoluk 2. Etap projesinin tanıtımı da yapılmıştır. Konut projesi ile ilgili her türlü bilgi yatırımcılara iletilmiştir. 2+1 ve 3+1 olacak şekilde toplamda 140 daire ve bunun yanında ticari alanlar da bulundurmaktadır proje. Merkezi konumu ve yüzde 60 kadarı yeşil alandan oluşan proje, yatırımcıların ilgi odağı oldu bile. Hem çevreci hem merkezi bir konumda çünkü. Ayrıca yatırım planı olanların kaçırmadan bu fırsatı değerlendirmesi de önerilmektedir.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…

Exit mobile version