Kategoriler
Proje Haberleri

Hira Villaları Bartın Dallıca Köyü’nde yükseliyor

Hira Villaları Bartın konut projesi ayrıcalıklı özellikleri ve konforlu yapısı ile sahiplerini bekliyor. Bartın’ın Merkez İlçesinde yükselen proje Sinan Alp Harita İmar İnşaat firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda bu konutlar 2 katlı müstakil villalardan oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, Bartın Merkez İlçesi Dallıca Mahallesi üzerindeki alan içerisinde inşa edilmektedir. Projede tek tip villa seçeneği sunulmaktadır. Bu villaların hepsi lüks özelliklerle donatılmıştır. Aynı zamanda projedeki villalar akıllı ev sistemlerine sahiptir. Villalarda yangın-hırsız alarmı, vestiyer, giyinme odası, intercom sistemi, kiler gibi olanaklara yer verilmiştir. Bunların yanı sıra şömine, çamaşır odası, klima, panjur, teras, görüntülü diafon, ankastre set de villa içlerinde yer almaktadır. Villaların bodrum katında da kapalı ve ısıtmalı havuz, sauna olarak tasarlanmıştır.

32 adet villanın yer aldığı site içerisinde pek çok olanak sunulmaktadır. Geniş villaların bulduğu sitede her villaya ait otopark, tenis kortu, kamera sistemi, kapalı garaj, güvenlik gibi olanaklar sunulmaktadır. Ayrıca kapıcı, oyun parkı, spor alanı gibi olanaklar da yer almaktadır. Bartın villa projesi kapsamında toplam 32 adet müstakil villa yer almaktadır. Projede yer alan villaların her birinin müstakil bahçesi bulunmaktadır. Villalar 4+1 tip olarak tasarlanmıştır. Ayrıca bu villalar 610 metrekarelik müstakil kullanım alana sahiptir.

Hira Villaları Bartın fiyatları ne kadar?

Bartın villa projesinde kapsamında satışları devam eden;

610 metrekare brüt alana sahip 4+1 villalar 2 milyon TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Aynı zamanda villa satışlarında lansman fiyatları devam etmektedir.

Hira Villaları Bartın nerede yer alıyor?

Villa projesi, Bartın’ın Dallıca Köyünde doğayla iç içe bir konumda yer almaktadır.. Ayrıca proje günlük yaşamda ihtiyaç duyulan pek çok noktaya da yakın mesafededir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0(532) 295 08 75 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version