Kategoriler
Proje Haberleri

Huzzak Loca Başakşehir satışları devam ediyor

Huzzak Yapı tarafından inşa edilen Huzzak Loca Başakşehir konut projesinde daire satışları lansman fiyatlarıyla devam etmektedir. Konforlu ve modern daireler inşa eden konut projesi ayrıca tek tip daire seçeneğinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Huzzak Loca Başakşehir donanımlı daireler sunuyor

Söz konusu proje, İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Başak Mahallesi üzerindeki arsa alanı içerisinde inşa edilmektedir. Proje, modern ve konforlu konut seçenekleri sunmaktadır. Projede farklı metrekarelerde daireler bulunurken, her türlü ihtiyaca uygun olarak tasarlanmıştır. Bu dairelerin hepsi lüks özelliklerle donatılmıştır. Aynı zamanda dairelerde vestiyer, klima, görüntülü diafon, ankastre set gibi daha pek çok donanımlar yer almaktadır.

Konut projesi toplam tek konut bloğundan meydana gelmektedir. Projede ticari birimlere de yer verilmiştir. Site içerisinde su deposu, spor alanı, açık-kapalı otopark, kamera sistemi, güvenlik gibi olanaklar yer almaktadır. Daireler 2+1 tip olarak tasarlanmıştır. Ayrıca büyüklükleri brüt 146 metrekaredir.

Başakşehir projesinde daire fiyatları ne kadar?

İstanbul Başakşehir konut projesinde kapsamında dairelerin fiyatları dairenin bulunduğu kata göre değişmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden;

171 metrekare brüt 2+1 daireler 9 milyon 500 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

340 metrekare brüt 4+2 daireler 18 milyon 250 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Proje nerede yükseliyor?

Konut projesi Başakşehir’in en merkezi noktası olan metro hattına 50 m yürüme mesafesinde yer almaktadır. Proje ayrıca Başakşehir meydan, belediye, hastaneler bölgesinin tam orta noktasına konumlandırılmıştır.

Huzzak Loca Başakşehir projesi, konumu sayesinde ulaşım kolaylığı sağlamaktadır. Proje Metrokent metro durağının yanında konumlanmıştır. Bu sayede, toplu taşıma araçlarıyla seyahat etmek isteyenler için büyük bir kolaylık sunar. Ayrıca, TEM Otoyolu’na ve diğer ana ulaşım hatlarına yakınlığıyla da dikkat çeker. Ayrıca İstanbul’un önemli bölgelerine hızlı ve kolay bir şekilde ulaşmak mümkündür.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 444 15 49 ve 0553 450 49 77 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version