Kategoriler
Proje Haberleri

İdeal Panorama Çorum lansman fiyatlarıyla satışta

İdeal Panorama Çorum projesi geniş özellikleri ve lüks yaşam alanları ile sizleri bekliyor. Projenin konumu Çorum’un Merkez İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje İdeal Home İnşaat Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Toplam 3.000 metrekarelik inşaat alanı içerisinde tek blok, 35 adet daire ve 3 adet dükkan bulunmaktadır. Bu daireler 1 artı 1 ve 2 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Toplam 3.000 metrekarelik inşaat alanı içerisinde tek blok, 35 adet daire ve 3 adet dükkan bulunmaktadır. Bu daireler 1 artı 1 ve 2 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 1 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 60 metrekaredir. 1 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 45 metrekaredir. 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 75 metrekaredir. Ayrıca 2 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 65 metrekare olmaktadır. Bu projeye özel iç mimarlık ve dekorasyon hizmeti alma imkanı sunulmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı garaj ve açık otopark alanı mevcuttur. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur.

İdeal Panorama Çorum konumu hakkında

Proje, Çorum’un Merkez İlçesi Çepni Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Kaleli BestOil Akaryakıt istasyonu kavşağında, Köy Hizmetleri Müdürlüğü karşısında yer almaktadır. Projenin konumu, köşe parsel arsa olması ve imar planındaki 8 kat ruhsatlı olması sebebiyle bütün konutlar panoramik bir görünüme sahiptir. Muhitinde Kentpark Millet Bahçesi, Ahl Park AVM,  Çorum Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesine bulunmaktadır. Ayrıca Otobüs Terminaline 1300 metre, şehir merkezine ise 2000 metre uzaklıktadır.

İdeal Panorama Çorum fiyatları ne kadardır?

İdeal Panorama Çorum projesinde lansmana özel satış avantajları mevcuttur. Üstelik kişiye özel ödeme planı imkanı sunulmaktadır. Brüt 60 metrekare büyüklüğe sahip 1 artı 1 dairelerin fiyatı 600.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 75 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 890.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (364) 202 00 20 veya 0 (533) 542 88 55 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version