Kategoriler
Projeler

İkon Country Kuşadası

İkon Country Kuşadası projesi Aydın Kuşadası’nda yer alan bir projedir. BSADA İnşaat tarafından hayata geçirilen projede sadece villalar yer almaktadır. Projede toplam 24 adet deniz manzaralı villa bulunmaktadır. Farklı metrekarelerde ve özelliklerde villalar hakkında detaylar haberin devamında yer almaktadır.

Proje özellikleri ve villalar hakkında detaylar

İkon Country Kuşadası projesi Kuşadası’nın en güzel bölgelerinden birinde yer almaktadır. Projede toplam 24 villa bulunmaktadır. Bu villalardan 6 tanesi tek kat, 8 tanesi dubleks ikiz, 5 tanesi tripleks tek villa ve 4 tanesi tripleks ikiz villadır. Villalardaki her oda ve salonda klima tesisatı mevcuttur. Isınma yerden ısıtma sistemi ile sağlanmaktadır. Villalarda hem ortak banyo hem ebeveyn banyosu mevcuttur. Ebeveyn yatak odalarında banyonun dışında özel giyinme alanları da mevcuttur. Mutfak ve salon ayrı olarak tasarlanmıştır. Mutfaklarda özel tasarım lake mobilya ve Franke marka ankastre üçlü set bulunmaktadır. Ayrıca Banyolarda 1.kalite Vitra marka armatür ve vitrifiye mevcuttur. Pencerelerde özel sineklikler vardır.

İkon Country Kuşadası projesinde akıllı ev sistemleri kurulmuştur. Taş duvar dış cepheleri doğal ve modern bir görüntü sağlamaktadır. Her villa için özel olarak 28 metrekare yüzme havuzu bulunmaktadır. Yine her villaya özel olarak arsa içinde otopark mevcuttur. 500 metrekare bahçe alanı vardır. Bu alanın sulanması için otomatik sulama sistemi mevcuttur. Villaların güvenliği için 24 saat güvenlik sistemleri mevcuttur.

İkon Country Kuşadası villa tipleri

Proje farklı metrekarelerde üç adet villa tipinden oluşmaktadır. Bu villalardan tekli olanları 4+1’dir. 4 oda 1 salon daireler net 155 metrekare kullanım alanına sahiptir. Bu villalarda ayrıca 2 adet banyo, teras, zemin kat, mutfak ve hol bulunmaktadır. İkiz villalar net 298 metrekare kullanım alanına sahiptir. Bu villalarda 6 oda, 2 salon, 5 banyo ve balkon bulunmaktadır. Bunlara ek olarak depo, hamam, sauna, mutfak, teras da yer almaktadır. Projenin en geniş villaları olan tripleks villalar 6+2 olarak tasarlanmaktadır. Bu villalarda hem 5 adet banyo hem de jakuzi, hamam, sauna ve sinema odası gibi özel alanlar bulunmaktadır.

İkon Country villaları büyüklüklerine göre değişik fiyatlar ile satılmaktadır. Proje hakkında daha fazla bilgi almak için 0 (532) 492 46 09 ya da 0 (532) 012 04 09 numaraları aranabilir. Bu numaralardan ayrıca güncel fiyatları öğrenebilirsiniz.

Diğer projeler için tıklayınız

Exit mobile version