Kategoriler
Projeler

İnci Bulvar Başkent Ankara’da hayat buluyor

İnci Bulvar Başkent projesi Çankaya Bademli Mahallesi’nde yer almaktadır. Ahmetoğulları Grup tarafından hayata geçirilen proje inşaat aşamasındadır. Şehrin orta yerinde orman ve doğa manzarasına sahip lüks dairelerden oluşmaktadır. Proje detayları dairelerin genel özellikleri için haberin devamına göz atabilirsiniz.

Proje detayları ve daire özellikleri

İnci Bulvar Başkent toplam 38.000 metrekare inşaat alanına sahiptir. Bu alanda toplam 112 adet konuta yer verilmektedir. Konutların hepsi 4+1 olarak tasarlanmaktadır. Dairelerde salon ve mutfak ayrı olarak yer almaktadır. Bir salon dört oda olarak tasarımları yapılmaktadır. Bunlara ek olarak girişte vestiyer alanı yer almaktadır. Ebeveyn yatak odası içinde ayrıca duş ve giyinme odası alanı yer almaktadır. Ortak kullanımlı banyo ve WC’de dairelerde mevcuttur. Konutların dışarı açılan alanı olarak iki adet balkon bulunmaktadır. Konut içinde banyo ve mutfak dolapları bulunmaktadır. Ayrıca mutfakta modern ve kullanışlı ankastre set de yer almaktadır.

İnci Bulvar Başkent daire özelliklerinin dışında sosyal alanları ile de modern bir hayat sunmaktadır. 2 bloktan oluşan projede özel fitness salonu bulunmaktadır. Araç parkı için kapalı otopark yer almaktadır. Bunlara ek olarak çocukları güvenle oyun oynaması için özel çocuk oyun parkı da mevcuttur. Projenin dikkat çeken bir diğer özelliği de engelliye uygun alanların çeşitliliğidir. Konutlarda engelli vatandaşlara uygun merdiven, asansör, araç park yeri, banyo, oda kapısı ve prizler bulunmaktadır.

İnci Bulvar Başkent konum avantajları

Proje, konum olarak çevre yolu ve Kızılay’a yakındır. Başkentin önemli yerlerine hem özel araçla, hem toplu ulaşım araçları ile kolay erişme imkanı sağlamaktadır. Çevre yoluna 3 kilometre uzaklıktadır. Yakın çevresinde çok sayıda taksi durağı mevcuttur. Eğitim kurumları olarak Yenimutlu İlkokulu, Yıldırım Beyazıt Üniversitesi ve Timur Ortaokulu yer almaktadır. Sağlık alanında ise çok sayıda eczanenin yakınında yer almaktadır.

İnci Bulvar Başkent konutlarının 2023 yılı Aralık ayında teslim edilmesi planlanıyor. 4+1 daireler şu anda 3.900.000 TL’den başlayan fiyatlar ile satılmaktadır. Hem proje, hem fiyatlar hakkında daha detaylı bilgi almak için firma ile iletişime geçebilirsiniz. Projenin irtibat numaraları 0 (442) 242 85 85 ve 0 (532) 685 04 24 şeklindedir.

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız

Exit mobile version