Kategoriler
İhaleler

İstanbul Silivri Alibey millet bahçesi ihalesi 21 Şubat’ta

İstanbul, Silivri’de bir millet bahçesi daha hayata geçirilecektir. Ülkenin bir çok yerinde hayata geçirilen millet bahçeleri projesine bir yenisi daha eklenmektedir. Bu millet bahçesi projesi  İstanbul’un Silivri ilçesi’nde hayata geçirilecektir. İstanbul Silivri Alibey millet bahçesi ihalesi 21 Şubat 2022 tarihinde gerçekleştirilecektir.

Millet bahçesi ihalesi 21 Şubat’ta

İhalenin yapılacağı millet bahçesi, İstanbul İli, Silivri İlçesi, Alibey Mahallesi’nde yer almaktadır. Söz konusu ihale İstanbul İli, Silivri İlçesi, Alibey Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi olarak geçmektedir. 37 bin 381,39 metrekare büyüklüğündeki arsa alanı üzerinde söz konusu millet bahçesi hayata geçirilecektir.

İstanbul Silivri Alibey millet bahçesi ihalesi

Millet bahçesi ihalesi 21 Şubat 2022 tarihinde yapılacaktır. İhale 21 Şubat 2022 tarihinde Salı günü saat 14:30’da başlayacaktır. İhaleyi kazanan firma yer tesliminin ardından hemen işe başlamadı gerekmektedir. Toplam 450 takvim gününde de millet bahçesi ve çevre düzenleme işinin bitirilmesi gerekmektedir. İhale 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile yapılacaktır.

İhale süreci ile ilgili detaylı bilgi için 444 86 54 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Ayrıca diğer Toki Haberleri için tıklayınız….

Exit mobile version