Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

İstova’da ön talep süreci başladı

Yamaç Yapı tarafından İstanbul ili, Kağıthane ilçesinde hayata geçirilen İstova Kağıthane projesinde ön talep toplama süreci başladı.

8 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen İstova Kağıthane projesi 15 katlı 4 blokta toplam 500 adet daire ve 100 adet ticari birimlerden meydana geliyor.

İçerisinde alışveriş merkezinin de yer aldığı İstova Evleri projesinde 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 olmak üzere toplam beş farklı tip daire seçeneğinden meydana geliyor.

İnşaat çalışmalarının başladığı İstova Konutları projesinde teslimlerin ise 2 yıl içerisinde yapılması bekleniyor. Lokasyonuylada yatırımcıların dikkatini çeken İstova projesi Kuzey Marmara Yollarının tamamlanmasıyla en cazip merkez haline gelen Kağıthane’de yer alıyor.

Lansman öncesindeki fiyat avantajı ile ön talep toplamaya başlanan İstova Kağıthane projesinde daireler uygun fiyatlarla satışa sunuluyor.

İstova projesi Levent ve Beşiktaş’a 5 dakika, Sarıyer’e 10 dakika, 3. Havalimanı’na 20 dakika mesafede yer alıyor.

İstova Kağıthane projesinde spor salonu, fitness, olimpik yüzme havuzu, kapalı otopark , hamam, sauna, bilardo, çocuk oyun alanı, çok amaçlı toplantı salonu gibi sosyal alanlar yer alıyor.

Exit mobile version