Kategoriler
İhaleler

İzmir, İstanbul ve Ankara’da lojman satışları!

Kendi evini almak isteyenler için lojman satışları büyük fırsatlar sağlamaktadır. Türkiye’nin farklı şehirlerinde günlük ve haftalık yayımlanan duyurularla lojman alım fırsatı yaratmaktadır. Konut almak isteyen ve lojman duyurularını inceleyecek olan vatandaşlar için ise 24 Ocak tarihinde başlayan hafta için 21 ilan bulunmamaktadır. Bu ilanların bazıları ise 3 büyük kent için yayımlanmış durumdadır. İstanbul, İzmir ve Ankara’da konut arayanların değerlendirebileceği duyurular ise haberin devamında ayrıntılarıyla verilmiştir.

İstanbul, İzmir ve Ankara’da Lojman Satışları İlanları

Bahsi geçen İstanbul, İzmir ve Ankara için yayımlanan lojman satışları duyurularına ilişkin liste aşağıda verilmiştir. Liste incelendiğinde Ankara ve İzmir için 1 adet kurum tarafından konut satış ilanı bulunmaktadır. Ayrıca İstanbul için 2 ayrı duyuru bulunmaktadır. Bu kurumlara dair satış bilgileri şu şekildedir;

İzmir için Lojman Satışları

İzmir için yayımlanan lojman satış duyurusunda toplam 11 konutun satışı yapılacağı ilan edilmiştir. Listeye göre kurum 10 konutu 475.000 TL ile 780.000 TL arasında değişen fiyatlarla satılacaktır. Bir başka duyuru ise zemin kat büyük dükkan olarak satışa sunulmuştur. İzmir’de lojman satışı yapacak kurum ise Foça Belediye Başkanlığı olmaktadır.

Ankara için Lojman Satışları

Ankara’da Mamak Belediyesi’nin lojman satış duyurusu bulunmaktadır. Belediye Başkanlığı 47 adet konut satışa sunacaktır. Konutların fiyatı 190.000 TL ile 420.000 TL arasında değişmektedir. Ortalama fiyat ağırlığı ise 230.000 TL arasında bulunmaktadır.

İstanbul için Lojman Satışları

İstanbul’da konut almak isteyenler için Güngören Belediyesi ve Darülaceze Kurumu’nun ilanları bulunmaktadır. Darülaceze konut satışları 140.000 TL ile  1.600.000 TL arasında değişmektedir. Güngören Belediyesinin ilanında bulunan konutlar ise 1.199.000 TL’den başlamaktadır.

Lojman Satışı Başvuruları Nasıl Yapılacak?

Belediye veya diğer kurumların satışa çıkardığı lojmanlardan almak isteyenler ilk önce kurumların web sitelerinden yada basın ilan kurumu sitesinden lojman satışı kılavuzlarına ulaşacaklardır. Buradan fiyatlara ve konutlara dair detaylı bilgi edecek olan vatandaşlar yine kurumlar üzerinden başvurularını yapacaklardır. Başvurular kurumların emlak veya ihale birimlerine şahsen yapılacaktır. Ayrıca talep edilen başvuru evrakları teslim edilecektir.

Diğer emlak haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version