Kategoriler
Kampanyalar Proje Haberleri

İzsiz Towers Çorlu yüzde 35 peşinatla satışta

Tekirdağ İli, Çorlu İlçesi, Hürriyet Mahallesi’nde konut projesi hayata geçirilmektedir. Söz konusu proje İzsiz Yapı İnşat firması tarafından hayata geçirilecektir. Proje farklı konseptte daireleri ile dikkat çekmektedir. İzsiz Towers Çorlu henüz proje aşamasında olup ayrıca dairelerin satışları devam etmektedir. Projede yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Bütün bu soruların yanıtı haberimizin devamında yer almaktadır.

İzsiz Towers Çorlu Hangi İmkanlara Sahip?

Tekirdağ konut projesi Hürriyet Mahallesi’nde yer alan 12 dönümlük arsa alanı üzerinde inşa edilecektir. Konut projesi 4 blok ve toplam 210 daireden meydana gelmektedir. Bloklar 13 katlı olarak tasarlanmış olup, 1.sınıf malzeme ve kaliteli işçilikle teslim edilecektir. Ayrıca proje kapsamında daireler akıllı ev sistemlerine sahiptir. Dairelerde giyinme odası, ebeveyn banyosu, kiler, gömme dolap, ankastre set, spot aydınlatma gibi donanımlar mevcuttur.

İzsiz Towers Çorlu konut projesinin tanıtımı yapılmış olup, proje sosyal olanaklar bakımından oldukça zengindir. Projede hamam, sauna, buhar-tuz odası, sinema, fitness, pilates salonu gibi alanlar bulunmaktadır. Ayrıca kafeterya, basketbol-futbol sahası, yürüyüş-bisiklet yolu, açık-kapalı otopark, kamera, güvenlik gibi imkanlar da mevcuttur. Projede iki tip daire seçeneğine yer verilmiştir. Bu daireler 2+1 ve 3+1 olarak tasarlanmıştır. Ayrıca villa büyüklükleri brüt 180 metrekare ile 205 metrekare arasında değişmektedir.

Tekirdağ Çorlu projesinde daire fiyatları ne kadar?

Çorlu konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları projeden satış fırsatları ile devam etmektedir. Bu kapsamda satışa sunulan;

180 metrekare 2+ daireler 2 milyon 450 bin TL,

205 metrekare 3+1 daireler 2 milyon 950 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Ayrıca satışlarda yüzde 35 peşin ödenmektedir. Kalan tutar ise sıfır faiz fırsatı ile elden taksitle ödeme imkanı sunulmaktadır.

Proje nerede hayata geçirilecek?

Konut projesi Çorlu’nun Hürriyet Mahallesi adresinde konumlandırılmıştır. Ayrıca proje konum itibariyle çevre yoluna, havaalanına, hastanelere, alışveriş merkezlerine yakın konumdadır.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0531 785 23 13 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…

Exit mobile version