Kategoriler
Projeler

Kalamış Tower Kastamonu

Kalamış Tower Kastamonu’da hayata geçirilen bir projedir. Kalamış Yapı firması tarafından tasarlanıp hayata geçirilen proje modern bir yaşamın kapılarını açmaktadır. Toplam 15.000 metrekare inşaat alanında yer alan projenin detayları ve mimari özellikleri haberi devamındadır.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

Kalamış Tower toplam 192 daireden oluşmaktadır. Daire büyüklükleri 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklindedir. Projede yer alan 1+1 dairelerin net kullanım alanı 45 metrekaredir. Bu dairelerde salon, mutfak, yatak odası, WC-duş, hol ve balkon bulunmaktadır. 2+1 daireler 87 metrekareden 159 metrekareye kadar kullanım alanına sahiptir. Bu dairelerde 2 adet yatak odası, salon, banyo, mutfak, WC-duş ve hol bulunmaktadır. Projedeki en geniş daireler olan 3+1 ler ise 103 metrekareden 158 metrekareye kadar net kullanım alanına sahiptir. Bu dairelerde salon, 2 adet yatak odası, oturma odası, mutfak, antre, hol, banyo, WC-duş ve balkon bulunmaktadır. Dairelerin büyüklüklerine göre her dairede bir ya da iki adet manzaralı balkon bulunmaktadır.

Dairelerin iç mimarisi kadar dış mimarisine de önem verilmiştir. Daire dış kısımları ısı ve ses yalıtımlıdır. Araçların park edilmesi için kapalı otopark vardır. Dairelerin genel emniyetinin sağlanması için 7/24 güvenlik sistemi mevcuttur.

Kalamış Tower sosyal donatıları ve konum ulaşımı

Projede hem yetişkinlerin, hem çocukların eğlenmesi için özel alanlar bulunmaktadır. Bu özel alanların başında sauna, hamam ve spa merkezi gelmektedir. Ayrıca spor aktiviteleri için fitness merkezi ile kapalı yüzme havuzu bulunmaktadır. Bunlara ek olarak çocukların eğlenmesi için özel oyun alanı ve parkı mevcuttur. Çocukların eğlenceli vakit geçireceği bu alanların yanlarında yetişkinler için dinlenme yerleri tasarlanmaktadır. Sosyal aktivite yerlerinin dışında ayrıca alışveriş merkezleri de proje kapsamında bulunmaktadır.

Kalamış Tower Kastamonu’nun önemli yerlerine yakın mesafededir. Şehir merkezine 4 kilometre olan proje konumu, yeni sanayi sitesine 300 metre, Kastamonu Adliyesine 500 metre mesafededir. Ayrıca ağız ve diş hastanesi ile Kastamonu Üniversitesi’ne 1,5 kilometre mesafededir. Kışın önemli spor merkezlerinden olan Ilgaz Kayak Merkezi’ne ise 20 kilometre uzaklıkta yer almaktadır.

Proje hakkında daha detaylı bilgi almak için irtibat numarası 444 96 52’dir. Bu numaradan proje hakkında ek bilgiler alabilir, fiyatlar ve ödeme koşullarını öğrenebilirsiniz.

Diğer proje haberlerine de göz atmak için tıklayınız

Exit mobile version