Kategoriler
Proje Haberleri

Kale Country Çanakkale satışları devam ediyor

Kale Country Çanakkale projesi doğa ile iç içe ferah bir yaşam fırsatı sunmaktadır. Projenin konumu Çanakkale’nin Merkez İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Fırat İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 47 adet villa bulunmaktadır. Bu villalar 4 artı 2 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Fırat İnşaat güvencesi ile hayata geçirilen projede 47 adet lüks villa yer almaktadır. Söz konusu villalar 4 artı 1 konut seçeneklerine sahiptir. Satışa sunulan 4 artı 1 villaların büyüklüğü brüt 300 metrekaredir. Ayrıca bu villaların net büyüklüğü 270 metrekare olmaktadır. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur. Ayrıca sosyal alanlar içerisinde; 2 adet büyük yüzme havuzu, çocuk oyun parkı, dinlenme alanları, yürüyüş parkuru ve spor alanı bulunmaktadır. Villalarda asansör sistemi yer almaktadır. Üstelik ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır.

Kale Country Çanakkale konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Çanakkale’nin Merkez İlçesi Çınarlı Köyü, Kemalpaşa Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Söz konusu proje caddeye yakın konumda yer almaktadır. Bununla birlikte toplu taşıma araçlarına yakın mesafede yer almaktadır.

Kale Country Çanakkale projesinde 4 artı 2 konut tiplerinden oluşan villalar mevcuttur. Brüt 300 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 2 villalar 4.950.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 533 816 01 34 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version