Kategoriler
Proje Haberleri

Karadağ Rezidans Kayakyolu satışları başladı

Karadağ Rezidans Kayakyolu projesi konforlu yapısı ve ayrıcalıklı yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Erzurum’un Palandöken İlçesi’nde yer almaktadır. Söz konusu proje Karadağ İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Eşsiz, çok özel yapıya sahip proje kapsamında 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut seçeneklerine sahip daireler mevcuttur. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 168 metrekaredir. Ayrıca 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 200 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur. Ortak alan içerisinde çocuk oyun parkı ve spor alanı yer almaktadır. Asansör, kablo TV, uydu ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar merkezi sistem ve yerden ısıtma sistemine sahiptir.

Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Akıllı ev sistemi ile telefondan daire yönetimi sağlanmaktadır. Konutlarda yüz tanıma, parmak izi okuyucu ve görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde birinci sınıf özel tasarım mutfak dolabı ve ankastre set bulunmaktadır. Yatak odalarında giyinme odası ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır. Işıklandırma olarak spot aydınlatmalar kullanılmıştır. Antre girişinde vestiyer yer almaktadır.

Karadağ Rezidans Kayakyolu konumu hakkında

Proje, Erzurum’un Palandöken İlçesi Yunusemre Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Kayakyolu Çamlıca Park Sitelerinin üstünde yer almaktadır. Üstelik bu konutlar şehir merkezine yakın olup doğa ve şehir manzarasına sahiptir. Yakın civarında alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, park alanı, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Dolmuş, metrobüs, minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Karadağ Rezidans Kayakyolu fiyatları ne kadardır?

Karadağ Rezidans Kayakyolu projesinde teslimine kadar belirli bir peşinatla satın alıp kalan tutarı daire teslimine kadar ödeme imkanı sunulmaktadır. Bununla birlikte değerinde araç ve ev takası alınmaktadır. Brüt 168 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 dairelerin fiyatı 1.100.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 200 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 dairelerin fiyatı 1.350.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (507) 049 11 35  telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version