Kategoriler
Toki Haberleri

Karaman Kırbağı Toki kura sonuçları açıklandı

TOKİ tarafından Karaman’ın Merkez İlçesi Kırbağı Mahallesi’nde 811 adet konut kapsamında üretilen 199 adet konut satışa çıkmıştır. Karaman Merkez Kırbağı kura çekimi bugün gerçekleştirilmiştir. Karaman Kırbağı Toki kura sonuçları isim listesi belli oldu.

199 adet konut kuraları çekildi

TOKİ tarafından Karaman Merkez Kırbağı Mahallesi’nde üretilen 199 adet konut daha önce satışa çıkarılmıştı. Ayrıca başvuru süreci tamamlanan proje için sıra konut belirleme kurasına gelmiştir. Çok sayıda başvuru yapılan proje için kura çekimi bugün saat 11.00’de TOKİ hizmet binasında yapılmıştır. Toplu konut projesinde 2+1 ve 3+1 tip konutlar yer almaktadır. Konut projesinde toplam 811 adet konut yer almaktadır. Bu konutların 199 tanesinin kura çekilişi gerçekleştirilmiştir.

Kura çekimine izleyici kabul edilmemektedir. Üstelik kura çekimi TOKİ’nin Facebook, Twitter, YouTube ve Instagram gibi sosyal medya hesapları üzerinden canlı yayınlanmıştır. Kura çekimine katılan vatandaşlar konut sahibi olmanın heyecanını yaşadılar. Bununla birlikte evlerinin blok, kat ve daire bilgilerini öğrendiler.

Karaman Kırbağı Toki kura sonuçları belli oldu

TOKİ Karaman Merkez Kırbağı konut belirleme kura sonuçları canlı yayında çekilen kura ile belirlenmiştir. Ardından TOKİ’nin resmi internet sitesi olan TOKİ GOV TR üzerinden isim listesi açıklanmıştır. Kura sonuçları ve isim listesini öğrenmek isteyenler, kura çekiminin akşamında internet sitesi üzerinden listeler yayımlanmaktadır. Ayrıca kura sonucunu öğrenmek için TOKİ internet sitesi üzerinden “Kura Sonuç Sorgulama” ekranına TC kimlik numarasını yazabilirler. Ardından başvuru sahipleri kura çekiminde belirlenen konutlarının niteliklerini öğrenebilecekler.

Diğer emlak haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version