Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Kartal 101 Residence’da Adalar ve Deniz Manzarası

Kartal 101 Residence konut projesi iki blok üzerinden İstanbul Kartal’da yükseliyor. Kırıklar İnşaat tarafından hayata geçirilen projede hemen teslim ile ev sahibi olmanız mümkün. Anadolu Yakası’nın en eski yerleşim yerlerinden birisi olarak öne çıkan Kartal’da banka kredisine uygun olan daireler sizleri bekliyor.

Kartal 101 Residence proje özellikleri

İstanbul Kartal semtinin adını alan Kartal 101 Residence projesi, iki blok üzerinden yükselmektedir. Toplamda 284 dairenin bulunduğu yapılarda, bir bloğu 30 kat üzerinden 101 metre yüksekliğe sahiptir. Daire seçenekleri arasında alıcısını 1+1, 2+1 ve 3+1 boyutlarıyla karşılayan proje; 1+1 daire boyutlarını 70 ila 90 metrekare arasında değiştiriyor. 2+1 daire boyutları ise 109 ila 164 metrekare arasında değişim gösterirken, 3+1 dairelerde bu boyut 169 metrekareye ulaşmaktadır.

Site içerisinde yer alan özellikler bakımından öne çıkan görkemli yapılar, açık yüzme havuzu ve çocuk yüzme havuzu ile alıcısını karşılamakta. Sauna hizmetinin içerisinde yer aldığı bloklarda, site içlerinde ayrıca basketbol sahası gibi aktif yaşam alanları bulunmaktadır. Deniz manzarasına hakim yapısı ile dikkat çeken Kartal 101 konutları aynı zamanda Adalar manzarasına da sahiptir. Kapalı otoparkın bulunduğu alanda ayrıca sizleri güneşlenme terası bekliyor.

Bina iç özelliklerine baktığımız zaman su deposu, hidrofor, jeneratör, yangın merdiveni, paratoner, asansör ve yük asansörü sayesinde bu konutlar için gerçek bir felaket önleyici diyebiliriz. Sprinkler sisteminden yarar sağlayan bina, ayrıca kişiye lobi hizmeti sunmaktadır.

Konut özellikleri arasında merkezi sistemden yarar sağlayan binalar, ısı pay ölçerlere sahiptir. Teras ve balkonun daire içlerinde alıcısını karşıladığı, göklere uzanan bu özel yapılarda ev sahibi olmak çok kolay.

Projede yer alan daire fiyatları

Kartal 101 Residence bünyesinde yapı denetimi ve zemin etüdü sağlanmış olup; deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun hale getirilmiştir. Evin tüm dekorasyon süreci IKEA firması tarafından üstlenildiği düşünülünce özellikle marka aşıkları için sevindirici bir haber olarak karşımıza çıkıyor. 1+1 daire fiyatları 367 bin TL ila 612 bin TL arasında değişim gösterirken; bu fiyatlar 2+1 dairelerde 519 TL’den başlıyor ve tercihe uygun bir biçimde 690 bin TL rakamını görüyor. 3+1 dairelere gelindiğinde ise 816 bin TL’den başlangıç fiyatı belirlenmiştir.

Yatırım aracı olarak alacağınız dairelerde kira bedelleri en az 1.200 TL üzerinden başlamaktadır. Stüdyo tipi dairelerde minimal düzeyin IKEA ile taçlandığı tasarım sayesinde kullanışlı mobilyalar, tüm şıklığı ile sizleri bekliyor.

İletişim: 0 216 451 02 75-76 / info@kartal101.com

Exit mobile version