Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Kaşmir Yonca’da yüzde 10 indirim

Kamu bankalarının konu kredisi faiz oranlarını düşürmesi sonucu inşaat firmaları da hayata geçirdikleri projelerde faiz indirimine gitti. Faiz indirimi uygulayan projelerden biri de Ankara’nın Yenimahalle ilçesinde hayata geçirilen Kaşmir Yonca projesi oldu.

Söz konusu konut projesi Gülsan Holding, Köroğlu İnşaat ve Türkoğlu İnşaat firmalarının imzası ile yaşama kazandırılıyor. Çalışmalarına tüm hızıyla devam edilen projenin bu yıl içerisinde tamamlanması planlanıyor. Söz konusu olan proje yedi bloktan meydana geliyor.

Modern mimarisi ile dikkat çeken proje bulunduğu bölgede adından söz ettirmeyi başarıyor. Bahsi geçen proje bünyesinde dairelerin yanı sıra dükkanlar da barındırıyor. Böylelikle bölgedeki daire ihtiyacının yanı sıra dükkan ihtiyacına da yanıt verecek şekilde inşa edilmekte olan konutlar toplamda 35 bin 547 metrekarelik arsa alanında inşa ediliyor. Kaşmir Yonca projesi bünyesinde 468 adet konut  ve 3 dükkan barındıracak şekilde inşa ediliyor.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Kaşmir Yonca projesinde bulunan konutlar iki farklı daire tipinden meydana geliyor. Söz konusu olan projedeki konutların büyüklükleri ise daire tiplerine uygun olacak şekilde düzenlenmiş durumda. Projede bulunan konutlar 4+1 ve 5+1 olarak yaşama kazandırılıyor. Bahsi geçen projedeki konutların büyüklükleri 135 metrekare ile 150 metrekare arasında değişiyor.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Proje kapsamında inşa edilmekte olan konutların fiyatları daire tipleri ve konutların büyüklüklerine göre ücretlendirilmiş durumda. Kaşmir Yonca projesinde bulunan 4+1 daire tipindeki konutların fiyatları 480 bin TL ile 499 bin TL arasında değişiyor. Projede yer alan 5+1 konutların fiyatları ise 526 bin TL ile 632 bin TL arasında farklılık gösterecek şekilde ücretlendirildi.

Projede yer alan konutların ödeme planı nedir?

Kaşmir Yonca projesi kapsamında alıcılar için 0.99 faiz oranı ile birlikte 180 ay vade fırsatı sunuluyor. Ayrıca tamamı peşin olan ödemelerde yüzde 10 indirim fırsatı da mevcut.

Son dairelerin satışlarının tüm hızıyla devam ettiği konut projesindeki dairelerin 2019 yılı Eylül ayı içerisinde tamamlanarak hak sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.

Telefon: 444 60 20

 

Exit mobile version