Kategoriler
Proje Haberleri

Kasr-ı Ala Çengelköy satışları devam ediyor

İstanbul İli, Üsküdar İlçesi, Çengelköy Mahallesi’nde konut projesi hayata geçirilmiştir. Söz konusu proje Omran İnşaat firması tarafından inşa edilmiştir. Kasr-ı Ala Çengelköy konut projesinde inşaat tamamlanmış olup oturuma hazırdır. Aynı zamanda son kalan dairelerin satışları da özel avantajlarla devam etmektedir. Projede yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Bütün bu soruların yanıtı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje özellikler neler?

Üsküdar konut projesi Çengelköy Mahallesi’nde yer alan 6 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmiştir. Konut projesi 5 konut bloğundan meydana gelmekte olup toplam 75 daireden oluşmaktadır. Konut projesi arazinin yüksek eğiminden dolayı daireleri manzaraya yönlendirirken aynı zamanda bütün sosyal olanakların yer aldığı meydanı da görmektedir. Proje kapsamındaki daire içleri yangın alarmı, vestiyer, gömme dolap, klima, görüntülü diafon, ankastre set gibi donanımlar içermektedir.

Sosyal açıdan oldukça zengin olan site içerisinde pek çok özel alanda yer almaktadır. Kadınlara özel kapalı yüzme havuzu, sauna, hamam, buhar odası sosyal tesis içerisinde yer almaktadır. Aynı zamanda kadın-erkek karışık kapalı yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, spa, fitness salonu, sinema odası gibi olanaklara site içerisinde yer almaktadır. Bunların yanı sıra clup lounge, çocuk açık oyun alanları gibi donanımlar da tesis içerisinde yer alan olanaklardır. Bu sosyal alanların kolaylık birbirinden ayrılıp birleştirilebilmesi daha sosyal alanların oluşmasına olanak sağlamaktadır. Ayrıca blok aralarında oluşan özel bahçelerle de özel alanlar yaratılmıştır. Kasr-ı Ala Çengelköy konut projesinde yaşam başlamış olup, beş tip daire seçenekleri yer almaktadır. Bu daire tipleri ise 1+1, 2+1, 4+1, 3+2 ve 4+2 tip konutlardan meydana gelmektedir. Daireler brüt 73 metrekare ile 283 metrekare arasında alana sahip olarak tasarlanmıştır.

Kasr-ı Ala Çengelköy fiyatları ne kadar?

İstanbul konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları, daire tipine ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Aynı zamanda konut fiyatları dairenin bulunduğu kata ve bulunduğu cepheye göre de değişmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden dairelerin fiyatları 3 milyon 750 bin TL’den başlamaktadır.

Brüt 215 metrekare alana sahip 3+2 dubleks daireler 6 milyon 250 bin TL,

230 metrekare brüt alana sahip 4+2 dubleks daireler 9 milyon 750 bin TL,

269 metrekare brüt alana sahip 4+1 bahçeli dubleks daireler 10 milyon TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Aynı zamanda daireler ev kredisine uygun bir şekilde sunulmaktadır.

Kasr-ı Ala Çengelköy nerede yer alıyor?

Teslimleri yapılan proje, Üsküdar/ Çengelköy Mahallesinde konumlandırılmıştır. Aynı zamanda proje sahile, Çengelköy Meydana yürüme mesafesinde yer almaktadır.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0216 499 21 90 ve 0555 071 22 84 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…

Exit mobile version