Kategoriler
Kampanyalar

Kaynaşlı Konakları 60 ay vade sıfır faiz fırsatıyla satışta

Düzce’nin Kaynaşlı ilçesinde yer alan proje Şaheser Grup İnşaat firması tarafından hayata geçirilmiştir. Kaynaşlı Konakları Düzce, Kaynaşlı, Karaçalı mahallesinde yer almaktadır. 3 artı 1 oda sayısına sahip bu lüks evler konforlu oluşu ve çeşitli özellikleriyle dikkat çekmektedir. Projenin özellikleri, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgiye haberin devamından ulaşabilirsiniz.

Proje özellikleri neler?

Kaynaşlı Konakları projesi 12 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde 6 konut bloğundan oluşmaktadır. Ayrıca proje içerisinde bir de ticari alan yer almaktadır. Projede bulunan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 113 metrekare, 125 metrekare ve 135 metrekare arasında değişmektedir.

Kendinizi özel hissedeceğiniz Kaynaşlı Konakları yeşil alanla iç içe olup ferahlığı ile dikkat çekmektedir. Yeşil peyzaj, kamelyalar, çocuk oyun alanları mevcuttur. Bunun yanı sıra yüzme havuzu, fitness salonu, buhar odaları ve hamam gibi sosyal tesisler bulunmaktadır. Site 24 saat güvenlik hizmeti sağlamaktadır. Daireye ait otopark ve misafir otoparkı mevcuttur. Ayrıca engelliye uygun giriş/rampa ve asansör bulunmaktadır. Projenin iç yapısında zemin laminant parkeden yapılmıştır. Ayrıca adet banyosu ve geniş terası bulunmaktadır.

Kaynaşlı Konakları nerede yer alıyor?

Konaklar Düzce’nin Kaynaşlı ilçesinde Karaçalı mahallesinde yer almaktadır. Lüks ve ayrıcalıklı bir yaşam sunan Kaynaşlı Konakları doğa ile iç içe olması bakımından dikkat çekmektedir. Bunu yanı sıra İlçe merkezinden kolay ulaşım sağlanmaktadır. Marketler ve semt pazarı yakın çevrede yer almaktadır. Ayrıca ana yola ve caddeye yakın olup otobüs durağı ve dolmuşlar mevcuttur.

Kaynaşlı Konakları fiyatları ne kadar?

Konut projesinde satılık daire fiyatları, dairelerin tipine ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Ayrıca daire fiyatları bulunduğu kata ve cepheye göre değişmektedir. Bu kapsamda satılık daire fiyatları 500 bin TL’den başlamaktadır.

Brüt 124 metrekare büyüklüğündeki 3 artı 1 dairelerin fiyatları 500 bin TL’den başlamaktadır.

125 metrekare alana sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatları 510 bin TL’den başlamaktadır.

Brüt 134 metrekare büyüklüğündeki 3 artı 1 dairelerin fiyatları ise 575 bin TL’den başlamaktadır. Ayrıca konut projesinde 60 ay vade ve yüzde sıfır faiz fırsatı ile daire sahibi olma fırsatı sunulmaktadır.

Bu proje ve proje sahibi hakkında detaylı bilgi almak için 0212 806 42 81  veya 0552 317 01 81 numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version