Kategoriler
Proje Haberleri

Kışla Park Evleri Kastamonu satışları başladı

Kışla Park Evleri Kastamonu projesi lüks yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Kastamonu’nun Merkez İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Tonbullar İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 120 metrekaredir. 3 artı 1 dairelerin net büyüklüğü ise 92 metrekaredir. 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 190 metrekaredir. Ayrıca 4 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 150 metrekare olmaktadır. Projenin kaba ve ince inşaat kısmında birinci sınıf ürünler kullanılmıştır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra parke zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır. Bireysel sıcak su ve fiber internet altyapısı gibi birçok özelliğe sahiptir.

Kışla Park Evleri Kastamonu konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Kastamonu’nun Merkez İlçesi İsmailbey Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Kışla parkı arkası, Kastamonu Jandarma komutanlığı yanında yer almaktadır.

Kışla Park Evleri Kastamonu projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 120 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 850.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 190 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 dairelerin fiyatı 1.200.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (501) 343 00 34 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version