Kategoriler
Proje Haberleri

Konak İstanbul Prestij lüks daireleri satışta

Konak İstanbul Prestij konut projesi ayrıcalıklı özellikleri ve konforlu yapısı ile sahiplerini bekliyor. Ordu’nun Fatsa İlçesinde yükselen proje Nitaş Proje Taahhüt Danışmankuk firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda bu konutlar dükkan ve dairelerden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, Fatsa İlçesi Dolunay Mahallesi üzerindeki alan içerisinde inşa edilmektedir. Projede tek tip daire seçeneği sunulmaktadır. Bu dairelerin hepsi lüks özelliklerle donatılmıştır. Aynı zamandaa Ordu konut projesinde deniz manzaralı daireler dikkat çekmektedir.

Site içerisinde pek çok sosyal donatıya yer verilmiştir. Proje, 2 bloktab meydana gelmektedir. Ayrıca proje kapsamında ticari birimlerde yer almaktadır. Daireler 4+1 tip olarak tasarlanmıştır. Ayrıca bu dairelerin büyüklükleri brüt 190 metrekare olarak tasarlanmıştır. .

 Konak İstanbul Prestij fiyatları ne kadar?

Ordu konut projesinde kapsamında satışları devam eden;

190 metrekare brüt alanlara sahip 4+1 daireler 950 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Aynı zamanda daire satışlarında lansman fiyatları devam etmektedir.

 Konak İstanbul Prestij nerede yer alıyor?

Konut projesi Ordu İli, Fatsa İlçesi, Dolunay Mahallesi’nde yer almaktadır. Ayrıca proje günlük yaşamda ihtiyaç duyulan pek çok noktaya da yakın mesafededir. Ulaşımı da kolay ve rahattır. Fatsa konut projesinin 2022 yılı Nisan ayında tamamlanarak daire sahiplerine teslim edilmesi planlanmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 452 424 00 24 ve 0 532 315 55 25 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version