Kategoriler
Konut Kredisi

Konut kredisi faizlerinde son durum ne?

Bankalar, konut fiyatlarındaki artışlardan sonra uygun faiz oranları ile kredi paketlerini duyurmaya devam ediyor. Peki hangi banka ne oranlı faiz imkanı sunuyor? Detaylar haberin devamında… Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz oranlarının indirilmesine yönelik konut kredisi faizlerinde beklenilen düşüşün olmaması ise dikkat çekiyor. Anlık kredi oranlarına göre en uygun ev kredi imkanı sağlayan bankalar arasında kamu bankaları ilk sırada bulunuyor. Ayrıca çoğu özel banka ev kredi faiz oranlarını yüzde 2’nin altına düşürdüğünü duyurdu. Akbank, İş Bankası ve Yapı Kredi’den avantajlı konut kredileri. Takvim Gazetesi’nde yer alan habere göre, son zamanlarda yükselen konut fiyatları bankaları harekete geçirdi. Vatandaşlar konut almak için bankaların uygun faizli kredilerine ihtiyaç duymuş durumda. Yaşanan arz durumundan dolayı bankalar  konut kredilerinde faiz oranlarını düşürmeye başladı.

Türkiye İş Bankası’nın Sunduğu Konut Kredisi

Türkiye İş Bankası’nın konut kredisinde uygun faiz oranları ve geri ödeme seçeneklerini açıkladı. Düşük faiz oranları bulunan kredide uygun geri ödeme seçenekleri  imkanı sağlanıyor.

Konut satışlarında yaşanan düşüşe sebep olan fahiş fiyatlar ve bankaların yüksek faizleri ile verilen kredilerden sonra İş Bankası Ev kredi kapsamında 120 aya varan vade seçeneği ve yüzde 1,95’ten başlayan faiz oranları ile ev kredisi imkanı sağlıyor.

AkBank Ev Kredi İndirimi

Akbank konut kredilerinde faiz oranlarını düşürmeyi sürdürüyor. yüzde 1.95 faiz oranlan ile 120 ay vade seçenek imkanlarıyla kredi veren banka aynı zamanda peşinatı ortadan kaldıran seçenekler sunmaktadır.

Makul ödeme şartları ile kişiye özel ödeme imkanları sağlayan Akbank araçılığıyla 120 ay vade imkanlarından faydalanarak 100 bin Türk Lirası için örnek ödeme tablosunda aylık 2 bin 171 TL taksit oranları ile ev sahibi olabilirsiniz.

Bu sayede normal bir kira tutarı oranında ödeme yaparak kendi evinize sahip olmak adımını Akbank kredisinden yararlanarak atabilirsiniz.

Yapı Kredi Bankası’nın Sunduğu Konut Kredisi

Yapı Kredi Bankası Mortgageyle artan konut fiyatlarına rağmen ev sahibi olmak isteyenlere fırsatlar sunmaktadır. Ayrıca cazip seçenek imkanları sağlıyor.

Banka, 120 ay vade seçenekleri ile yüzde 1,93’e kadar inen faiz oranlarını duyurdu. Böylece, esnek ödeme şartlarında en makul ödeme planlarını sağlamakta. Düşük taksit ödemeleri ile Yapı Kredi Konut Kredisi ile ev alabilirsiniz.

Diğer konut kredisi haberleri için tıklayınız…

 

Exit mobile version