Kategoriler
Proje Haberleri

Ladik Orman Villaları satışları başladı

Ladik Orman Villaları projesi ultra lüks yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Konya’nın Sarayönü İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Oruçoğlu Emlak tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 2 artı 1 konut tipine sahip villalar bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 2 artı 1 konut tipine sahip villalar bulunmaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 150 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü ise 120 metrekare olmaktadır. Villalar 2 katlı ikiz ultra lüks yapıdadır. Ayrıca villaların müstakil bahçe alanları bulunmaktadır. Konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir.

Ladik Orman Villaları konumu hakkında

Proje, Konya’nın Sarayönü İlçesi Ladik Mahallesi’nde bulunmaktadır. Afyon – Konya Karayoluna 175 metre uzaklıktadır. Her beş dakikada bir Konya otogarına dolmuş geçmektedir. Yürüme mesafesinde İhtiyacınızı karşılayabileceğiniz  market, manav, fırın, kasap, balıkçı, restaurant, cami ve pazar yeri yürüme mesafesinde yer almaktadır. Bu proje şehir yaşamından uzaklaşıp doğayla iç içe yaşamın fırsatını sunmaktadır. Selçuklu Üniversitesi kampüsüne ve Selçuklu Tıp Fakültesi Hastanesine 20 kilometre uzaklıktadır. Konya Havalimanına 27 kilometre uzaklıktadır. Konya Otogarına 30 kilometre uzaklıktadır. Ayrıca M1 AVM Real Stadyuma 31 kilometre uzaklıkta yer almaktadır.

Ladik Orman Villaları fiyatları ne kadardır?

Ladik Orman Villaları projesinde bulunan brüt 150 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 villaların fiyatı 600.000 TL’den satışa sunulmuştur.
Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (332) 265 05 07 veya 0 (532) 472 11 51 telefon numaralarını arayabilirsiniz.
Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version