Kategoriler
Proje Haberleri

Lapis Homes Eskişehir satışları başladı

Lapis Homes Eskişehir projesi modern mimari yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Eskişehir’in Tepebaşı İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Özlem Grup İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 152 metrekaredir. 3 artı 1 dairelerin net büyüklüğü ise 138 metrekaredir. 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 196 metrekaredir. Ayrıca 4 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 185 metrekare olmaktadır. Sitede araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Ayrıca açık yüzme havuzu, çocuk oyun parkı, kamelyalar ve yeşil alanlar bulunmaktadır. Konutların tamamı birinci sınıf malzeme ve işçilik ile donatılmıştır. Yatak odalarında giyinme odası ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Üstelik konutlarda 2 adet banyo bulunmaktadır. Banyoların içerisinde duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir.

Lapis Homes Eskişehir konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Eskişehir’in Tepebaşı İlçesi Batıkent Mahallesi’nde bulunmaktadır. Bölgede geleceğin dinamik taşıyıcılarıdan olan Tevfik Fikret Bulvarı ve Gündüz Ökçün Bulvarı üzerinde yer almaktadır.
Lapis Homes Eskişehir projesinde fiyatlar konum, kat ve cepheye göre farklılık göre göstermektedir.  Ayrıca yüzde 40’ı peşinat kalanı tapu teslim fiyatlarıdır. Brüt 152 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 1.245.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 196 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 dairelerin fiyatı 1.600.000 TL’den satışa sunulmuştur. Projenin teslim tarihi Aralık 2021 olarak planlanmıştır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (222) 221 57 75 veya 0 (541) 326 10 44 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version