Kategoriler
Proje Haberleri

Lavinya Marmara satışları başladı

Lavinya Marmara projesi stresten uzakta, eşsiz manzarası ve huzurlu yaşam alanları ile sizleri bekliyor. Projenin konumu İstanbul’un Büyükçekmece İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Kullar İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. 8.500 metrekarelik arsa üzerinde 4 blok, 115 adet daire ve 17 adet ticari ünite bulunmaktadır. Daireler normal kat, bahçe katı ve çatı dubleks seçenekleri ile 2 artı 1, 3 artı 1, 3,5 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Kullar İnşaat güvencesi ve Mimar Talha Haksever imzası taşıyan proje 8.500 metrekarelik arsa üzerinde inşa edilmektedir. Site içerisinde 4 blok, 115 adet daire ve 17 adet ticari ünite yer almaktadır. Söz konusu daireler normal kat, bahçe katı ve çatı dubleks seçenekleri ile 2 artı 1, 3 artı 1, 3,5 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 129 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 182 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur.

Proje geniş bir sosyal faaliyet alanlarını bünyesinde barındırmaktadır. Sosyal alanlar içerisinde; Fitness center, sauna, masaj ve buhar odaları, şok duş odaları, Türk hamamı bulunmaktadır. Bununla birlikte yürüyüş yolları, yarı açık ve yarı kapalı yüzme havuzu, çocuk havuzu, çocuk oyun parkı ve kreş bulunmaktadır. Bloklarda asansör sistemi yer almaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Bununla birlikte tüm malzemeler TSE standartlarına uygun ve birinci sınıf kaliteye sahiptir. Her dairede geniş balkon ve teras alanları yer almaktadır. Ticari alanlar ise bulvar üzerinde konumlandırılmıştır. Üstelik ihtiyaç duyulam bütün alışveriş merkezleri ve cafe alanlarını bu kısımlarda yer almaktadır.

Lavinya Marmara konumu hakkında

Proje, İstanbul’un Büyükçekmece İlçesi Batıköy Semtinde inşa edilmektedir. Büyükçekmece Koyu’na ve yüzde 70 Marmara Denizi’ne hakim bir konumda yükselmektedir. Üstelik sahile 400 metee mesafede yer almaktadır. Bununla birlikte ana yola ve denize cephe konumdadır. Şehir merkezine yakın olup yemyeşil bir doğa içinde ferah yaşam alanları sunmaktadır.

Lavinya Marmara fiyatları ne kadar?

Lavinya Marmara projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Brüt 129 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 3.500.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 182 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 4.000.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 533 218 65 72 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version