Kategoriler
Projeler

Le Meridien Residences Bodrum

Le Meridien Residences konut projesi Muğla’nın en sevilen ilçesi Bodrum’da yükselmektedir. “Ayrıcalıklı bir yaşam!” sloganıyla Bodrum’a yeni bir renk getiren bu lüks yapılar, ilçenin en güzel koyunda sizleri bekliyor.

Le Meridien Residences proje özellikleri

Le Merdien Residences Bodrum, son derece lüks yapısıyla baş döndürücü bir konut projesidir. Bodrum Havalimanı’na olan 15 dakikalık mesafesi ile dikkat çeken yapılar, yemyeşil bir yarımada da yaşam sakinlerini kucaklıyor. 83 bin metrekarelik peyzaj alanının yemyeşil ve birbirinden güzel bahçeleri, az sayıda kullanıma hazır bir halde ilk gelenlere yaşam alanı olacak. Villa ve teras tipinde tasarlanan bu eşsiz yapılar, şimdiden dünyanın en prestijli “A’Design Awards” ödülüne sahip oldu.

Projede gerçekleştirilen yapıların tamamı panoramik deniz manzarasına sahip salon ve odalardan oluşmaktadır. Yapılar lüksten ödün vermeyerek kendi standartları doğrultusunda dekorasyonla tamamlandı. Yaşam sakinlerine birbirinden güzel fırsatlara kapı açan alan, 650 metre uzunluğundaki özel plajıyla öne çıkıyor. Ayrıca, dünyadaki farklı mutfaklardan ilham alınan gurme restoranlar ve barların yakın konumu sosyal yaşantıya renk getirmektedir.

Kişilerin ayrıcalıklı yaşama kavuşacağı projede, tesiste bulunan Le Meridien Bodrum Beach Resort’un birinci sınıf lüks otelcilik anlayışından hizmet alınabilecek. Sizlerde lüks proje ile tanışarak, dünyada ve Türkiye’de öncülük yapan wellness merkezi Vitalica Wellness ile aynı komplekste yaşamanın tadını çıkarın. Üstelik kullanmadığınız dönem içerisinde rezidansı otele entegre edebileceksiniz.

Exit mobile version