Kategoriler
Emlak Magazin

Leonardo DiCaprio satamadığı evine indirim yaptı!

Dünyaca ünlü, Hollywood’un en çok kazanan isimleri arasında yer alan Leonardo DiCaprio evini satışa çıkardı. DiCaprio, 4 sene önce ünlü şarkıcı Moby’nin evini satın almıştı. Ünlü isim üzerine kar koymadan evi 4.9 milyon dolara satışa çıkardı. Tudor dönemi mimarisiyle dikkat çeken konut geçmişle günümüzün mimarisinin harmanlandığı dizaynıyla da ön plana çıkmaktadır. 2018’de konutu Mobys’ten satın alan Leonardo DiCaprio evini ilk olarak Ağustos ayında satışa çıkarmıştı.

Leonardo DiCaprio evine indirim uyguladı

Yaptığı gayrimenkul yatırımlarıyla adından sıklıkla söz ettiren DiCaprio 2021 yılının Ağustos ayında satışa çıkardığı evinin fiyatına indirim uyguladı. Ünlü şarkıcı Mobys’ten satın aldığı evini ilk olarak 5,75 milyon dolara satışa çıkarmıştı.

Ünlü oyuncu, Mobys’ten evi 4,91 milyon dolar ödeyerek 2018 yılında satın aldı. Ayrıca evini satamamasından dolayı evin satış fiyatına indirim yaptı. Evin fiyatını 4.895 milyon dolar olarak belirledi. Yani evi aldığı fiyatın da altına satışa çıkardı. Ev tam olarak bir saray yavrusu kabul edilmektedir. Konut içerisinde 3 şömine, spor salonu, sinema salonu, havuz, özel gurme mutfağı ve spa yer almaktadır.

Diğer emlak magazin haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version