Kategoriler
Proje Haberleri

Liv Villa Marine projesinde yaşam başladı

Liv Villa Marine projesi Akdeniz yaşamını ve Akdeniz’in “Tatlı Hayat” felsefesini İstanbul’un merkezine taşımıştır. İstanbul’un Beylikdüzü İlçesi’nde yer alan proje Liv Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 80 adet villa tipinde konut bulunmaktadır. Bu villalar 3 artı 1, 4 artı 1 ve 5 artı 1 dubleks konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Liv Yapı güvencesi ile hayata geçirilen projede birçoğu deniz manzarasına sahip 80 adet villa yer almaktadır. Söz konusu villalar 3 artı 1, 4 artı 1 ve 5 artı 1 dubleks konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 villa tipindeki konutların büyüklükleri 132 metrekaredir. Ayrıca bu villaların net büyüklüğü 109 metrekare olmaktadır. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur. Ayrıca bu villaların kendine ait bahçe alanı bulunmaktadır. Söz konusu villalar 2 katlı olarak tasarlanmıştır. Villaların alt katında antre, hol, salon, mutfak ve tuvalet yer almaktadır. Üst katında ise antre, hol, 3 adet yatak odası ve 2 adet banyo yer almaktadır. Villalarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar bağımsız ısıtma sistemine sahiptir. Giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur.

Liv Villa Marine konumu ve fiyatları hakkında

Proje, İstanbul’un Beylikdüzü İlçesi Marmara Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Mavi Akdeniz Caddesi üzerinde yer alan proje Akdeniz yaşamını İstanbul’a taşımıştır. Üstelik bu konutlar eşsiz bir deniz manzarasına sahiptir.

Liv Villa Marine projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir.

Bu proje hakkında fiyat bilgisi ve detaylı bilgi için 0 542 548 45 48 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version