Kategoriler
Emlak Haberleri

Livza Zeytinburnu ön talep topluyor

Tesa Yapı, Eroğlu İnşaat ve Tuncer İnşaat ortaklığı tarafından İstanbul ili, Zeytinburnu ilçesi, Veli Efendi Mahallesi’nde hayata geçirilen Livza Zeytinburnu projesinde ön talep toplama süreci başladı.

Bir kentsel dönüşüm projesi olarak inşa edilecek olan Livza Zeytinburnu projesi 13 katlı tek blokta toplam 104 adet daire ve ticari alanlardan meydana geliyor.

2 bin metrekare arsa alanı ve 19 bin metrekare inşaat alanına sahip Livza Zeytinburnu projesinde 89 metrekare ile 196 metrekare arasında değişen farklı büyüklüklerdeki 2+1, 3+1, 4+1 tipindeki dairelere yer veriliyor.

2019 yılı Aralık ayı içerisinde tamamlanarak daire sahiplerine teslim edilmesi beklenen Livza Zeytinburnu projesinde daire fiyatları, ödeme seçenekleri henüz belli olmadı.

İnşaat çalışmalarına 2017 yılı sonlarına doğru başlaması beklenen Livza Zeytinburnu Yeşiltepe projesi Veliefendi Mahallesi, 74. Sokak Zeytinburnu / İstanbul posta adresinde yer alıyor. Firmanın diğer yeni projeleri arasında Livza Alibeyköy ve Bakırköy Osmaniye’de yer alan Livza Bakırköy projesi bulunuyor.

Tel: 0212 477 77 00

Tasinmazhaber.Com

Exit mobile version